bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chicago poprvé pod novým trenérem, uspěje? Parise se vrací do Minnesoty

7. listopadu 2021, 16:08

Vojtěch Balon

Pět zápasů má v neděli na programu kanadskoamerická NHL. Tentokrát tvůrci rozpisu nezařadili žádný duel na příjemný čas pro evropského fanouška, program začíná až o půlnoci utkáním Detroit - Vegas. O hodinu později půjde do akce rozklížené Chicago, které poprvé povede dočasný trenér Derek King. Vrcholem noci ovšem bude zápas Minnesota - Islanders a návrat dlouholetého tahouna Wild Zacha Pariseho do známých končin.

Detroit včera otočil zápas s Buffalem a vyhrál 4:3 po prodloužení, dnes ale Red Wings čeká soupeř z trochu jiného soudku. Kádr Vegas je sice zdecimován zraněními některých opor, včetně kapitána Marka Stonea, Golden Knights ale včera přehráli Montreal 5:2 a dnes zaútočí na třetí výhru v řadě.

Do akce půjde také trápící se Chicago, které z dvanácti pokusů zvítězilo jednou jedinkrát, což odnesl trenér Jeremy Colliton. Tým s hvězdami jako Kane, Toews, Jones či Fleury je v rozkladu, potvrdí dočasně dosazený trenér Derek King, že nové koště dobře mete? Proti bude Nashville, který si v pátek připsal důležitou výhru na ledě Vancouveru.

Radost z nedávných výkonů omlazeného týmu mohou mít fanoušci Anaheimu. Zegras, Drysdale, Terry a spol. vyhráli už třikrát v řadě, dnes ale Ducks doma narazí na St. Louis, které z devíti zápasů nebodovalo jen jednou.

Dvě hodiny po půlnoci začne i utkání Minnesota - New York Islanders. Tento zápas bude mít zvláštní příchuť pro Zacha Pariseho, který poprvé po letním vyplacení ze smlouvy zavítá na led Wild jako soupeř. Čeká jej děkovné video na kostce nad ledem a bezpochyby i aplaus vyprodaných tribun.

Nad ránem si hokejoví fajnšmekři mohou naladit zápas Vancouver - Dallas, souboj dvou zatím velice průměrných týmů. A aby návratů do známých končin nebylo málo, brankář Braden Holtby se poprvé vrátí na led Rogers Areny jako soupeř. Stars odstartovali trip po Kanadě porážkou po nájezdech ve Winnipegu, ve čtvrtek ale urvali výhru 4:3 po prodloužení proti silnému Calgary.

KOMPLETNÍ PROGRAM:

00:00 Detroit Red Wings – Vegas Golden Knights

01:00 Chicago Blackhawks – Nashville Predators

02:00 Anaheim Ducks – St. Louis Blues

02:00 Minnesota Wild – New York Islanders

04:00 Vancouver Canucks – Dallas Stars

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.