Exkluzivní kolekce: Oblečte se jako hokejistky a podpořte ženský hokej!

12. listopadu 2021, 18:17

Jan Šimek

V rámci olympijské kvalifikace vznikla exkluzivní kolekce ženského hokeje! Kolekci si můžete zakoupit na oficiálním fanshopu Českého hokeje na www.fanshop.hokej.cz nebo přímo v chomutovské ROCKNET ARENĚ v průběhu olympijské kvalifikace!

„Tato nová kolekce vznikla ve spolupráci s Terkou Sadilovou a pár holkami. Je moc fajn, že jsme se na tom mohly podílet a vybrat si střih, barvu a přidat do toho i nějaký detail. Myslím si, že se kolekce povedla a holkám se líbí. Snad se bude líbit i vám,“ přeje si útočnice Kateřina Mrázová.

„Chtěly jsme s holkama vymyslet něco, co bude pohodlné, ale zároveň stylové a moderní. Inspirovaly jsme se populárními sportovními značkami z Ameriky. Logo jsme v kolekci chtěly jemné, ale aby bylo zároveň rozpoznatelné. Jsme moc rády že jsme se mohly na vzniku kolekce podílet a doufáme že se fanouškům bude líbit,“ říká reprezentantka Kateřina Bukolská

Na zbrusu novou kolekci se můžete podívat na oficiálním fanshopu Českého hokeje, zároveň je nyní v době probíhající olympijské kvalifikace k mání v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ!

U vzniku módní kolekce nechyběla ani další tradiční členka ženského národního týmu Michaela Pejzlová. Útočná opora reprezentaci v chomutovské kvalifikace ovšem schází kvůli zranění. „Šlo o to mít vyloženě ženskou kolekci, aby ji mohly nosit ženy a dívky všeho věku. Také jsme chtěli aby byla moderní a hlavně pohodlná pro každodenní nošení,“ doplňuje hokejistka IFK Helsinky.

Moderní kolekce má i sportovní přesah – část z ceny každého prodaného kusu oblečení totiž poputuje na podporu ženského hokeje. K nákupu nad 299,- Kč navíc obdržíte oficiální puk turnaje jako dárek.

Podívejte se na novou kolekci ženského hokeje »

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz