Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 26. KOLA: Sparta si ve šlágru povodila druhý Hradec, Liberec zdolal Plzeň

Kdo čekal ve šlágru 26. kola extraligy urputnou bitvu s málo brankami, výrazně se mýlil. Gólů padlo v duelu Hradce Králové se Spartou hned jedenáct. Brankáři Mountfieldu Štěpán Lukeš a Henri Kiviaho jich lovili ze sítě oba po čtyřech a výsledek 3:8 ve prospěch Sparty byl na světě. V dalším zajímavém utkání Liberec přehrál 4:2 Plzeň a Vítkovice podruhé v sezoně vyzrály na Kometu. Už den předem Zlín vyválčil důležité body za vítězství 2:1 v prodloužení nad Třincem. S ohledem na nová vládní opatření spojená s bojem proti šíření nemoci covid-19 mohlo být dnes v hledištích maximálně 1000 diváků.  

Michal Řepík skóruje do branky Štěpána Lukeše
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Hradec Králové – Sparta Praha 3:8

Po třech soutěžních prohrách včetně Ligy mistrů přišla kanonáda. Ve šlágru 26. kola hokejové extraligy se tak jednoznačný průběh rozhodně nečekal. Sparta přestřílela Hradec Králové na jeho ledě 8:3. Forvard Filip Chlapík k hattricku přidal dvě asistence, kapitán Michal Řepík dvakrát skóroval a na jednu branku přihrál.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Sparta Praha

Liberec – Plzeň 4:2

Po Pardubicích zvládli liberečtí hokejisté dalšího těžkého protivníka Plzeň. Na domácím ledě Bílí Tygři přehráli v 26. kole extraligy Indiány 4:2. Ke třem bodům výrazně přispěl dvougólový Tomáš Filippi. Přesto je Liberec až dvanáctý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Plzeň

Vítkovice – Kometa Brno 3:2

Ostravané si na svého soupeře z loňského předkola play-off letos vyšlápli i podruhé. Stejně jako před dvěma dny proti Olomouci se trefili Dominik Lakatoš a Roberts Bukarts, rozhodující trefu v čase 57:44 ale zařídil bek Karel Plášil. Kometa Brno padla v 26. kole hokejové extraligy 2:3 a nestačilo jí srovnání ve třetí části dvěma góly.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Kometa Brno

Karlovy Vary – Mladá Boleslav 3:0

Se střídáním výher a proher je u Karlových Varů konec. Energie svým fanouškům dopřála druhý úspěch za sebou, a to v 26. kole extraligy 3:0 nad hokejisty Mladé Boleslavi. O třech bodech rozhodl vítěznou trefou Martin Kohout. Třetí čisté konto v sezoně vychytal díky 31 úspěšným zákrokům Filip Novotný.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Mladá Boleslav

Litvínov – České Budějovice 3:2

Také podruhé v sezoně vyhrál Litvínov nad Českými Budějovicemi. Hokejisté Vervy v 26. kole extraligy doma uspěli 3:2. Důležitou trefu v oslabení přidal obránce Patrik Demel a připsal si také asistenci. Dva body a stejný zápis měl i forvard Patrik Zdráhal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – České Budějovice

Zlín – Třinec 2:1 po prodloužení

Poslední tým extraligy se začíná zvedat. Hokejisté Zlína si připsali druhou výhru v řadě a tentokrát si vyšlápli dokonce na lídra soutěže. Berani doma v předehrávce 26. kola porazili Třinec 2:1 po prodloužení. Vítěznou branku zaznamenal Oscar Flynn a přerušil Ocelářům sérii čtyř triumfů za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín – Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články