Akční tip pro ježíška? Set rostoucího nábytku zajistí vašim dětem zdravé sezení i vývoj

Datum publikace: 02.12.2021

Kategorie: Vývoj dítěte | Dětský pokojíček | Vzdělávání

Vybrat pro svá dítka smysluplný dárek k ježíšku je každoročně umění. Možná i vaše děti sní především o novém telefonu nebo čemkoliv s oblíbeným youtuberem. My jako rodiče ale víme, že dětské sny potřebují především reálný základ. Tak, aby jim umožnil zdravý vývoj a podporu pro optimální tělesný růst. Řešením je dětský nábytek Mayer s nabídkou 12 setů rostoucích stolů a židlí, na nichž se cítí dobře jak předškolák, tak urostlý teenager. A právě teď za akční cenu i s vánočním bonusem.

Na děti a školáky jsou dnes kladeny nemalé nároky. Takřka denně tráví hodiny sezení při výuce, která se nyní často přesouvá do domácích podmínek, a volný čas navíc s oblibou tráví u on-line aktivit, kreslení a jiného tvoření. Všechny tyto činnosti pojí jediné – sezení na židli.

A vydržet správně sedět je dovednost – nelehká pro dospělé, natož pro děti. U nich navíc zásadně ovlivňuje vývoj páteře i celkového budoucího fyzického zdraví.

„Téměř každé zdravotní trable s páteří mají jistou návaznost na nesprávnou a strnulou pozici zad již v útlém dětství. Flexibilní uchycení a jednoduché nastavení zádové opěrky některých rostoucích židlí prakticky znemožňuje sezení s kulatými zády,“ říká Miroslav Ošťádal z firmy Mayer CZ, která je výrobcem rostoucího nábytku s tradicí v Česku již 25 let. „Meziobratlové ploténky potřebují ke své správné funkci co nejvíce zdravého pohybu a co nejméně strnulosti, a právě dynamické sezení na našich rostoucích židlích je ideální prevencí proti pozdějším bolestem zad,“ dodává.

Díky všem potřebným nastavením, které tyto židle společně s rostoucími stoly umožňují, je to zcela jednoduché. Děti si mohou samostatně nastavit výšku zádové opěrky, výšku sedáku, a především jeho hloubku, a to vše v obrovském rozsahu. Navíc vybrané židle nabízí integrovanou oporu pro nohy, která slouží jako ergonomická podnožka, univerzální kolečka pro všechny druhy podlah i volitelné superodolné potahy Aquaclean.

Rostoucí stoly pak svými praktickými možnostmi nastavení plochy, jejího sklonu i výšky chytře slouží jak předškolákům, tak odrostlým vysokoškolákům.

Firma Mayer CZ nyní nabízí předvánoční akci na 12 setů rostoucího nábytku. Za zvýhodněnou cenu můžete se slevu 8 procent získat rostoucí stůl i židli, včetně milého bonusu v podobě poznámkového bloku s pastelkami. V ceně je navíc praktická 5letá záruka.


Který stůl či židle z nabídky Mayer je pro vaše dítko nejvhodnější? Využijte vzorkovny autorizovaných prodejců Mayer.

Komentáře