Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Nečekaný obrat v rozvodové bitvě Kuchařové a Brzobohatého: Taťána překvapuje!

Kuchařová s Brzobohatým.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 5 fotografií
rozvod

Ona doufala, že spolu po pětiletém manželství konečně založí rodinu, on ale svou budoucnost viděl ze zcela jiné perspektivy. A to v náruči jiné ženy. Ačkoli Taťána Kuchařová (33) neskrývá bolest, kterou jí zrada jejího muže Ondřeje Brzobohatého (38) způsobila, zachovala se jako pravá dáma. Po prvotním vypěnění vychladla a jeho mileneckému poměru s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30) dokonce prostřednictvím veřejného prohlášení, které umístila na Instagram, požehnala. 

Nemilé překvapení

O manželské krizi Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého se sice spekulovalo již v minulosti, když ale letos v červnu obnovili svůj manželský slib, zdálo se, že je manželství zachráněno. Podle všeho si to myslela i nejkrásnější dívka světa pro rok 2006 Taťána Kuchařová. Jaké bylo ale její překvapení, když si před několika dny otevřela Blesk, ve kterém uviděla svého muže v náruči cizí ženy. Svůj nemilý údiv nedokázala skrýt ani ve chvíli, kdy se ji na inkriminované snímky dotazovali reportéři pořadu Showtime CNN Prima News. "Ať se k tomu vyjádří můj manžel,” sdělila jen Kuchařová. Sdílnější nebyl sice ani Brzobohatý, z jeho slov šlo ale vyčíst, že manželé spolu již nežijí řadu měsíců. "Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám,” znělo vysvětlení syna Hany Gregorové a Radoslava Brzobohatého, který následující den zveřejnil společné prohlášení, ve kterém sice napsal, že si konkrétní důvody jejich rozchodu nechají pro sebe, ale ty se prý netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu.

Ujely jí nervy

I když by to byla krásná tečka za jejich manželstvím, podváděná Kuchařová neudržela nervy na uzdě a primáckému Showtimu řekla vše od plic, jak to cítí. “Jediné, co k tomu můžu říct, je to, že náš vztah jsme teprve definitivně ukončili až včera, a požádám o rozvod. To, co jsem se dozvěděla z médií, mě překvapilo a zaskočilo a je to pro mě pochopitelně velké zklamání v člověku, kterému jsem věřila a plánovala s ním aktuálně rozšířit rodinu a se kterým jsem 30.6. 2021 obnovovala manželský slib, což pro mě manžel přichystal jako překvapení k našemu 5. výročí svatby,” řekla Kuchařová, z jejího vyjádření nejenže lze vyčíst, že stále žila v domnění, že jim to s Brzobohatým klape, ale navíc s ním plánovala dítě.

Ovládla se

Ač byla podváděná a veřejně potupená, Táťána Kuchařová se zachovala jako pravá dáma. Novému vztahu svého stále ještě muže veřejně požehnala. “Ondřej mě požádal, aby mohl jít svou cestou životem už beze mě a já to respektuji,” dodala na závěr svého veřejného prohlášení Kuchařová, které se sice v jeden moment sesypal život jako domeček z karet, přesto dokázala být velkorysá. Snad je to tedy konečné slovo. To ale ukáže až čas.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy