Nečas oslavil narozeniny v NHL gólem, trefili se i Chytil a Kubalík. Gólman Vaněček vychytal nulu

Hokejový útočník Filip Chytil pomohl v NHL vyrovnávacím gólem v 51. minutě k obratu New Yorku Rangers ve Philadelphii z 1:2 na konečných 3:2. Martin Nečas přispěl v den svých 23. narozenin gólem a asistencí k výhře hokejistů Caroliny 4:1 nad Vancouverem. Brankář Vítek Vaněček dovedl Washington 23 zákroky k vítězství 2:0 na ledě New York Islanders a vychytal první nulu v sezoně.

New York (Aktualizováno: 7:42 16. 1. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Nečas

Martin Nečas | Zdroj: Reuters

Oslavenec Nečas zaznamenal první bod po třech duelech zkraje druhé třetiny, kdy se Hurricanes ujali vedení 2:1. Český reprezentant zpoza branky zadovkou přihrál Andreji Svečnikovovi a ten pohotově posunul puk mezi kruhy na úspěšně zakončujícího Vincenta Trochecka.

Francouz dovedl Colorado k další výhře v NHL, český gólman vychytal v nájezdech Arizonu

Číst článek

V 25. minutě se Nečas zapsal mezi střelce premiérově od 12. prosince a po sedmi utkáních.

Rodák z Nového Města na Moravě vyřešil přečíslení střelou z kruhu a pomocí odrazu od břevna zvýšil na 3:1. Držitel dvou titulů s brněnskou Kometou prožil čtvrtý dvoubodový zápas v sezoně a celkově si polepšil na 21 bodů (8+13) ve 33 duelech.

Sestřih ze zápasu Carolina Hurricanes - Nashville Predators:

Boston vedl proti Nashvillu po osmi minutách o dvě branky, jenže hosté ještě v úvodním dějství snížili a ve druhém srovnali.

Bruins opět odskočili na začátku třetí části díky trefě Brada Marchanda v přesilové hře, ale švýcarský kapitán Predators Roman Josi zařídil prodloužení. Navrch 39. bodem v ročníku dorovnal v čele produktivity obránců Victora Hedmana z Tampy Bay.

Pátou výhru Bostonu za sebou zařídil v prodloužení Hall, který dorazil Pastrňákovu střelu z kruhu. Pětadvacetiletý rodák z Havířova bodoval ve čtvrtém z posledních pěti zápasů a 31. bodem se dotáhl na nejproduktivnějšího Čecha v soutěži Tomáše Hertla ze San Jose.

Pastrňákův spoluhráč Tomáš Nosek vyšel bodově naprázdno. Gólman David Rittich zůstal na střídačce Nashvillu.

Výsledky NHL:

Arizona - Colorado 0:5, Chicago - Anaheim 3:0, St. Louis - Toronto 5:6, Boston - Nashville 4:3 v prodl., Tampa Bay - Dallas 3:1, Florida - Columbus 9:2, NY Islanders - Washington 0:2, Philadelphia - NY Rangers 2:3, Carolina - Vancouver 4:1, Detroit - Buffalo 4:0, San Jose - Pittsburgh 1:2 v prodl., Seattle - Los Angeles 1:3, Edmonton - Ottawa 4:6.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme