Kancléř Mynář se bude ženit. Svatbu prozradil Miloš Zeman

ČTK ČTK
12. 2. 2015 18:40
Sedmačtyřicetiletý Mynář se chce s jednatřicetiletou Noskovou oženit ještě před červnovým termínem porodu.
Foto: Vojtěch Marek

Praha / Abú Zabí – Šéf prezidentské kanceláře Vratislav Mynář se má příští týden oženit s moderátorkou České televize Alexandrou Noskovou, s níž očekává potomka. Informaci o termínu chystané svatby dnes prozradil prezident Miloš Zeman během recepce na českém velvyslanectví ve Spojených arabských emirátech.

Zeman na recepci uvedl, že Mynář tráví v této exotické zemi pravidelně dovolenou. Prezidenta doprovázel i na jeho nynější blízkovýchodní cestě. V listopadu 2013 se v českých novinách objevily fotografie hradního kancléře, který se v té době rozváděl, ve společnosti redaktorky veřejnoprávní televize na pláži v Dubaji. Jejich dosud utajovaný vztah se krátce nato stal tématem společenských rubrik.

Nosková kvůli poměru s blízkým spolupracovníkem hlavy státu musela opustit moderování zpráv. V televizi sice zůstala, kvůli rizikovému těhotenství již ale delší dobu nepracuje.

Právě kvůli přírůstku do rodiny prý Mynář loni v listopadu koupil vilu v pražských Strašnicích, podle expertů podezřele levně. Kritice čelí kancléř delší dobu i kvůli tomu, že stále nemá bezpečnostní prověrku. Zeman ho ale při všech kontroverzních situacích zatím podržel.

 

Právě se děje

Další zprávy