Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Královéhradečtí přece jen pohostí Bohemians ve čtvrtfinále MOL Cupu v Mladé Boleslavi

I přes předchozí neshody mezi kluby Hradce Králové a Bohemians 1905 ohledně stadionu se čtvrtfinále českého poháru MOL Cupu uskuteční v areálu Mladé Boleslavi, kde "votroci" hrají všechna domácí ligová utkání. Řídící komise TOP soutěží FAČR v pondělí rozhodla o změně pořadatelství a hrát se mělo ve vršovickém Ďolíčku, Hradec ale ve středu uspěl s odvoláním.

Fotbalisté Hradce Králové na zimní přípravě
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Hradec má azyl v Mladé Boleslavi kvůli přestavbě stadionu, smlouva se středočeským klubem ale platí pouze pro ligová utkání. "Votroci" navrhli sehrání čtvrtfinále poháru na malém stadionu Bavlna, ten ale podle řídící komise TOP soutěží nesplňuje požadavky. Utkání tak měli podle pondělního rozhodnutí komise uspořádat Bohemians.

To ostře odsoudil trenér Východočechů Miroslav Koubek, který nařkl soupeře, že využil slabého místa klubu, který nevlastní stadion. Vedení "klokanů" se ohradilo s tím, že se snažilo nabídnout pomocnou ruku, aby se utkání odehrálo na vyhřívaném trávníku i s ohledem na zdraví hráčů obou týmů. Nakonec obě strany došly ke kompromisu.

Úvodní jarní kolo MOL Cupu se bude hrát dříve kvůli změnám v termínové listině nejvyšší soutěže. Tři čtvrtfinálové zápasy jsou na programu příští středu, duel Hradce Králové s Bohemians je naplánovaný na 15. února.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články