Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Parahokejisté nestačili na domácí Čínu, Bambousek byl v super-G dvacátý

Po úvodním duelu s Itálií, kterou čeští parahokejisté jasně přehráli 5:0, čekali český celek domácí Číňané. O průběhu zápasu rozhodl začátek druhé třetiny, ve kterém šli domácí do rychlého tříbrankového vedení. Čechům se podařilo stav snížit, ale čínští parahokejisté si průběh pohlídali a nakonec vyhráli 5:2. Skupinu B zakončí Češi úterním zápasem proti Slovensku, které má na kontě dvě porážky. 

Do úvodní třetiny vstoupily oba celky opatrně, domácí Číňané ale díky přesnější kombinaci brzy začali české hráče přehrávat. Gól sice úvodní dějství nepřineslo, začátek druhé třetiny ovšem domácím vyšel fantasticky a brzy vedli již 3:0. Vzápětí pak brankáře Kudelu musel kvůli zranění ruky vystřídat Michal Vápenka.

Češi sice zvládli po dobré kombinaci snížit trefou Alexe Ohara na 1:4, průběh zápasu však dále kontrolovala Čína. Na konečných 2:5 snížil v závěru třetí třetiny Zdeněk Krupička.

Bambousek se tentokrát vyrovnal s nástrahami tratě

Český lyžař Pavel Bambousek po včerejším pádu ve sjezdu tentokrát na paralympijských hrách superobří slalom dokončil. Na zledovatělé trati, která přinesla spoustu pádů, zaostal za nejrychlejším Norem Jasperem Pedersenem o třináct sekund a skončil dvacátý.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články