Fotbal

Los Ligy mistrů: Chelsea se v trháku utká s Realem, City jde na Atlético

Ve švýcarském Nyonu se losovalo čtvrtfinále Ligy mistrů a vylosovaly se velice zajímavé dvojice. Obhájce titulu, tedy londýnská Chelsea, se utká s Realem Madrid. Citizens budou hrát na domácí půdě s Atléticem Madrid a Bayern s Liverpoolem si zahrají s outsidery.

Do nejlepší osmičky prošly celky Liverpool, Atlético Madrid, Manchester City, Bayern Mnichov, Real Madrid, Benfica Lisabon, Chelsea a Villarreal.  Losovalo se bez nějakých pravidel, jakýkoliv celek mohl jít na kterýkoliv tým a spojovaly se velice zajímavé šlágry. 

Jako první šla do osudí Chelsea, která obhajuje titul v Lize mistrů. Vylosován jí byl hvězdný Real Madrid, takže fanoušky čeká opravdu velký šlágr. Manchesteru City byl vylosován druhý madridský celek, kterým je Atlético. 

Třetím španělským týmem byl Villarreal, který odstartuje čtvrtfinále na domácí půdě s Bayernem Mnichov. Bylo tak jasné, že Liverpool půjde na Benficu a první duel se odehraje v Portugalsku. Později se losovaly dvojice do semifinále. 

Související obsah

​Vítěz utkání mezi Manchesterem City a Atléticem Madrid jde na lepšího z duelu Chelsea vs. Real Madrid. Ve hře je tedy madridské derby či opakování finále Ligy mistrů z posledního roku. Bayern se pak může potkat s Liverpoolem, v případě velkého překvapení se o finále utká Benfica s Villarrealem. 

Los čtvrtfinále:
Chelsea Londýn (ENG) Real Madrid (ESP)
Manchester City (ENG) Atlético Madrid (ESP)
FC Villarreal (ESP) Bayern Mnichov (GER)
Benfica Lisabon (POR) FC Liverpool (ENG)

Los semifinále:
Manchester City (ENG) / Atlético Madrid (ESP) vs. Chelsea Londýn (ENG) / Real Madrid (ESP)
Benfica Lisabon (POR) / FC Liverpool (ENG) vs. FC Villarreal (ESP) / Bayern Mnichov (GER)

TN.cz
Voyo

Sledujte Nova Sport ve full HD na Voyo.cz

Související témata

Důležité Události