Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První slova Lucie Vondráčkové po rozchodu s Vojnarem: Prozradila důvod konce vztahu

Lucie Vondráčková
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
Exkluzivní vyjádření

Vztah zpěvačky Lucie Vondráčkové (42) a moderátora Petra Vojnara (46) je již minulostí. S touto informací jako první přišel web eXtra.cz. Vojnar prozradil, že už se nějakou dobu nevídají, a nyní se k věci exkluzivně vyjádřila i zpěvačka. Co prozradila?

To, o čem si nějakou dobu cvrlikali vrabci na střeše, je definitivně potvrzené. Lucie Vondráčková a Petr Vojnar již oficiálně netvoří pár. Informovali o tom velmi nenápadně a nebýt všímavých reportérů eXtra.cz, nejspíš by oficiální konec tohoto vztahu zůstal bez povšimnutí. Vše začalo změnou stavu na facebookovém profilu oblíbeného moderátora, který z kolonky ‚zadaný‘ udělal ‚nezadaný‘.

Následně na náš přimý dotaz moderátor potvrdil, že zvěsti o tom, že jeho vztah s Lucii Vondráčkovou je již minulostí, byly pravdivé. „Když se ptáte, tak ano. Nějakou dobu už se nevídáme. Ale je to soukromá věc, víc k tomu říkat nechci,“ sdělil váhavě Vojnar, který nechtěl specifikovat, proč jim to s půvabnou zpěvačkou nevyšlo.

Vondráčková o rozchodu

Redakce eXtra.cz kontaktovala i Lucii Vondráčkovou a ta byla o něco sdílnější. „Nic se nestalo. Jen z lásky je přátelství,“ sdělila nám zpěvačka, pro kterou je to po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem, s nímž má dva syny, několikátý nepovedený vztah. Před Vojnarem se totiž měla vídat s parkouristou Tomášem Zonygou či hokejovým brankářem Markem Peksou. Ani s jedním z nich ale svůj vztah nepotvrdila.

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar spolu randili od jara loňského roku. Ačkoli jsou oba v showbyznyse několik dekád, poprvé se jejich cesty zkřížily loni během natáčení videoklipu pro rappera Raega. A hned si střihli líbací scénu. Pomyslná jiskřička ale přeskočila až o několik týdnů později. Ačkoli se zpočátku netajili, že plánují společnou budoucnost a došlo i na téma možného miminka, od konce loňského roku se už hojně spekulovalo o tom, že jejich vztah je minulostí. Dnes již exmilenci to potvrdili ale až nyní.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy