Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vyměnil Brzobohatý zhrzenou Kuchařovou za Písařovicovou? První slova o novém vztahu

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová: Nový pár?
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 5 fotografií
NOVÝ VZTAH?

Doteď to vypadalo, že Ondřej Brzobohatý (39) vyměnil Miss World Taťánu Kuchařovou (34) za muzikálovou tanečnici Zuzanu Pilnou (30), avšak zdá se, že vše je jinak. Podle informací pořadu Showtime na Primě má randit s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). A co na to Ondřej? Na přímé otázky odpovídal neurčitě a nový vztah se ani nepokusil vyvrátit.


Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová a hudebník a Ondřej Gregor Brzobohatý ​byli jako pár vystřižený z Hollywoodu. Poprvé se o jejich vztahu začalo mluvit v roce 2013, v roce 2016 uspořádali veselku a od té doby byli k vidění na téměř každé společenské akci bok po boku. Minulý rok však nastala v jejich vztahu krize. Začali dokonce docházet na manželské terapie. Zdá se ale, že ani to jejich vztah nezachránilo. Dva dny před Vánocemi pár oznámil rozvod.

Rozvod kvůli Pilné?

Důvodem pro rozvod byla zřejmě tanečnice Zuzana Pilná.Ta účinkuje jako taneční company v Hudebním divadle Karlín v představeních Addamsova rodina a Sestra v akci. Účinkovala i v Divadle Hybernia nebo Divadle Broadway, kde hrála v Kleopatře. S Ondřejem Brzobohatým se zřejmě seznámila díky práci. Ondřej pro karlínské divadlo totiž napsal muzikál Legenda jménem Holmes a složil hudbu pro Slunce, seno, jahody. Kromě toho hraje v témže divadle v představení Jesus Christ Superstar.

Taťána pak v rozhovoru pro Showtime prolomila mlčení a na adresu Ondřeje pronesla ne zrovna lichotivá prohlášení. "Jediné, co k tomu můžu říct, je to, že náš vztah jsme teprve definitivně ukončili až včera a požádám o rozvod. To, co jsem se dozvěděla z médií, mě překvapilo a zaskočilo a je to pro mě pochopitelně veliké zklamání v člověku, kterému jsem věřila a plánovala s ním aktuálně rozšířit rodinu a se kterým jsem 30.6. 2021 obnovovala manželský slib, který pro mě manžel přichystal jako překvapení k našemu 5. výročí svatby,” řekla modelka a ukončila tak iluzi o klidném rozvodu.

Nová láska Písařovicová?

Teď se vyrojily spekulace, že by měl Ondřej randit s moderátorkou Danielou Písařovicovou. S tou se zřejmě potkal na jedné ze společných akcí. Showtime se ho na údajnou novou známost zeptal. "Já na to nebudu odpovídat, nebudu na nic odpovídat a jak říkám, nebudu přikládat jakýmkoli polínkem do bulvárního ohně," řekl Ondřej. Nový vztah tedy rozhodně nevyvrátil, naopak spekulacím jen přidal.

Na adresu své bývalé ženy a výroků o něm reagoval Ondřej spíše neutrálně a je vidět, že nechce situaci zbytečně vyostřovat. "Rozvod není nikdy fajn věc. Vždycky to člověka mrzí, protože je to nějaké určité životní zklamání. Ale ten život je výjimečný v tom, že nějakým způsobem plyne a jde dál, a je určitě nutné se dívat dopředu, takže jestli se mě ptáš na to, jak se cítím, tak já mám teď hlavně radost z práce," řekl reportérům pořadu Showtime.

Ani Daniela Písařovicová nepopírá, že je zamilovaná. „Čas na lásku teď mám, nějaký ten prostor by tam byl. Jsem šťastná i v osobním životě,“ přiznala s úsměvem Písařovicová pro TV Prima během natáčení pořadu Inkognito, ve kterém se objeví právě společně s Ondřejem.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy