Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najväčšia letná 90‘s Party na Slovensku!

Koncert Maduar v Rimavskej Sobote PR článok Zobraziť galériu (8)
Koncert Maduar v Rimavskej Sobote (Zdroj: Maduar)

MADUAR, najúspešnejšia kapela česko-slovenskej tanečnej scény 90. rokov, si do svojho rodného mesta pozvala tých najznámejších hostí 90's éry z Čiech a Slovenska, s ktorými odpáli jedinečnú party plnú známych hitov.

Na amfiteátri v Rimavskej Sobote vás pod holým nebom čaká obrovský stage s LED stenami a výnimočnou svetelnou show. O správnu atmosféru sa postará DVJ Kukoo a jeho fantastický Videooldies mix a na pódiu sa postupne predstavia tí najúspešnejší 90‘s interpreti domácej scény - Verona a Maxim Turbulenc z Čiech a Salco a Kmeťoband zo Slovenska. Vyvrcholením večera bude koncert Maduaru so živou kapelou a špeciálnym hosťom Ivannou, víťazkou Hlasu ČeskoSlovenska.

Skupina Verona
Zobraziť galériu (8)
Skupina Verona  (Zdroj: Maduar)

"Po úspešnom open air koncerte v našom rodnom meste pred 2 rokmi, keď sa nám podarilo predstaviť náš takmer 3-hodinový program na najväčšej scéne, aká kedy bola v Rimavskej Sobote postavená, sme si povedali, že skúsime našim rodákom pripraviť opäť niečo nové, čo tu ešte nebolo. A tak sme k nám pozvali našich českých a slovenských kolegov z 90-ovej éry, vďaka čomu sa vôbec prvýkrát na Slovensku objavia domáci top interpreti z tohto obdobia na jednej spoločnej 7-hodinovej koncertnej party. Navyše je našim cieľom spraviť z celého amfiteátra jeden veľký tanečný parket, čomu bude prispôsobený nielen samotný stage, ale aj svetelný park, takže aj po vizuálnej stránke to bude niečo veľmi výnimočné. Preto k nám srdečne pozývame všetkých fanúšikov 90‘s z celého Slovenska," prezradili bratia Matyinkovci z Maduaru, ktorí stoja za týmto projektom.

Príďte si aj vy užiť jedinečnú atmosféru 90. rokov a zaspomínať si na overené hity ako HafananaDo ItAnjelNáhodouZtracená bloudímJede jede mašinkaBáječná ženskáMájKeď ťa nechá dievčaNačo pôjdem domov, či Bubamara, ktoré valcovali diskotéky v Čechách aj na Slovensku.

Kmeťoband
Zobraziť galériu (8)
Kmeťoband  (Zdroj: Maduar)
Ivanna
Zobraziť galériu (8)
Ivanna  (Zdroj: Maduar)

Vstupenky:
- predpredaj 15 €
- na mieste 18 €
Predaj vstupeniek
na Predpredaj.sk.

Osoby s platným preukazom ZŤP-S majú vstup zdarma.

Najväčšia letná 90‘s Party
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Maduar)
- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu