Kapela Support Lesbiens vydáva po takmer dvoch rokoch novinku Sins, ktorá je zároveň predzvesťou nového albumu. Ten by Supporti radi predstavili fanúšikom už koncom tohto roku. Počas leta ich teda, okrem koncertov a spoločného času v dodávke, čaká skúšobňa, štúdio a mnoho hodín nahrávania.


"Pieseň Sins symbolizuje hudbou aj novým videoklipom vnútorný boj, ktorý sa odohráva v každom z nás. Vyjadruje prijatie seba samého, odpustenie a akceptovanie našich vlastných chýb. S kapelou nasledujeme našu víziu v originálnom zvuku aj oznámenie obsahu v novom štýle, ktorý je organický a moderný. Ja to vnímam tak, že nový singel Sins je miesto, kde sa stretávajú všetky osobnosti kapely a ich skúsenosti, ktoré sa snažíme premietnuť do svojho oznámenia," hovorí ku skladbe frontman kapely a zároveň spoluautor songu Dušan Marko.

Ten sa zároveň prvýkrát chopil kamery a spolu s režisérom Ondrom Matajom natočili videoklip, ktorý mal svoju premiéru 30. júna. "Pieseň metaforicky stvárnila vynikajúca Nikol Fryšová, tanečnica, jogínka, učiteľka a herečka, ktorú môžete vidieť vo famóznej Cirk La Putyka av iných skvelých projektoch v Prahe. Myslím, že sa majú fanúšikovia na čo tešiť, ja osobne som veľmi spokojný," dodáva Dušan.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Zdena Selingerová.

Súvisiaci interpreti: Support Lesbiens