ONLINE: Od 18:00 druhý přípravný zápas s Rapidem Bukurešť | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 druhý přípravný zápas s Rapidem Bukurešť

Slávisté od 18:00 hrají přípravný zápas na soustředění v Rakousku. V Oeppingu je čeká rumunský Rapid Bukurešť. Poprvé hrají Jurečka a Tiéhi.

Trenér Jindřich Trpišovský vybral pro utkání s devátým týmem uplynulé sezony rumunské ligy do základní sestavy dva nováčky. V útoku čeká premiéra reprezentačního útočníka Václava Jurečku. Po boku Tomáše Holeše a Ibrahima Traorého ve středu pole nastupuje Christ Tiéhi, jehož hostování s opcí z Liberce se finalizuje.

Složení stoperské dvojice zůstalo stejné jako v prvním přípravném utkání, bránit svatyni Ondřej Koláře budou Aiham Ousou a Eduardo Santos. Levou stranu mají na starosti Oscar s Ewertonem a napravo operují Douděra s Mosesem Usorem. Na lavičce je připravena čerstvá jedenáctka včetně nejnovější posily Matěje Valenty.

Přímý přenos můžete sledovat na našem YouTube kanále nebo níže. Pokud zápas nemůžete sledovat, nechte se zápasem provést Radiem Slavia.

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Santos, Oscar – Holeš, Tiéhi – Usor, Traoré, Ewerton – Jurečka

Lavička: Kovář, Olayinka, Tecl, Sor, Ševčík, Hromada, Schranz, Valenta, Kačaraba, Jurásek D., Icha

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Přímý přenos

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články