Plzeň remizovala v generálce s Beşiktaşem, Bohemians zdolali Újpest

12.07.2022, 20:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (119)

Přidat komentář
eleven11

Prehrať s drevorubačmi z vršovic a ešte k tomu nám doqurvili najlepšieho hráčaa!

Reagovat
mario23

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
hromdopolice

Součást taktiky no

Reagovat
Bohemak12

České kluby většinou nemají problém porazit nějakou Maďarskou vesnici z kukuřice. A ještě když její fanouškovskou základnu tvoří Slováci.

Reagovat
eleven11

ako naposledy Pilssen proti Felcsútu a nenadávaj mi do Szlovákov

Reagovat
eleven11

Som to kúsok posral pardon

Reagovat
Bohemak12

Ty jsi fakt Maďar ?

Reagovat
eleven11

Igen

Reagovat
Bohemak12

Proč se o našem technicky vyspělém týmu, který je doslova naplněn českými brazilci vyjadřuješ takhle ošklivě?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
didosh

To je vždycky ostuda prohrát s Maďarama...

Reagovat
ondrasch77

V 50. letech to zas taková ostuda nebývala...

Reagovat
didosh

Možná tak repre...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
adalbertus

Reagovat
didosh

A není?

Reagovat
adalbertus

pravdaže ne

Reagovat
didosh

Je to ostuda...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Greny

Já tam udává příklad Španělsko tak tam je úplně jiné rozdělení TV práv než u nás ne?

Reagovat
Coutinho10

to samí by mělo být asi i tady, co dával Tvrdík na Twitter

https://pbs.twimg.com/media/FXd0N7cWAAE9eEn?format=jpg&name=large

Reagovat
žrout

Reagovat
žrout

Dobře to tam sází. Šmejdi jako Vacek, Tydýt, Čupr rakovina fotbalu. Místo aby lezli kanálama, že připravují fotbal minimálně o desítky milionů a nemají k tomu žádný relevantní argument, co by to ospravedlňoval, tak ještě budou blejt ty svoje sračky do novin. Nemají žádnou reflexi a hledají svoje dno

Reagovat
verv

Ta udatná slavie zase bojuje proti všem za českej fotbal

Když teda ví, že je o to zájem jinde než u Pragosportu, tak kde je nějaká konkrétní nabídka? Až bude, tak má cenu se o tom bavit a určitě bude pro všechny lepší, když se bude vybírat z víc zájemců. Ale očividně tady do teď nikdo jinej nabídku nepodal, tak co potom řeší nějaká stížnost u antimonopolního úřadu?

Btw jak konkrétně Čupr připravuje fotbal o desítky milionů?

Reagovat
žrout

Slavie akorát chce konec amaterismu a malých domů od lidí kolem Křéti, nic jiného. Nevidím důvod, proč by měla chtít tolerovat situaci, kdy přichází možná i o desítky mega nejen ona, ale i další kluby. Jaký důvod vidíš ty?

Jinak co to je za otázku ohledně té nabídky? Zaprvé to nemá být práce Slavie, ale LFA, protože od toho tam jsou. Aby hledali co možná nejvíc zájemců, přesvědčovali je, lákali na zajímavé formáty a produkty. LFA s mastným Tydýtem v čele to nejen že nedělá, ale ještě melou hovna o tom, jak je současný stav v pořádku a že to jinak nejde. Snaží se obhajovat neobhajitelné, že bez tendru to vlastně bylo správně. Celou dobu to prodávali kámošovi a doufali, že se nikdo neozve, aby pak měli alibi, že se přece nikdo neozval. A když se začalo mluvit o tendru, šmejd Vacek měl ještě tu drzost vyhrožovat, že se do něho nepřihlásí. Zmetci. Místo nich tu práci začala dělat Slavie a jela např. do toho Turecka nabízet práva Saran Group, kteří projevili zájem. To nemá dojednávat Slavie, stejně jako nemělo být prací slávie stopnout to méně výhodné prodloužení partnerství s Fortunou. To vám sparťanům fakt nevadí, jak se řídí LFA a že fotbalu utíkají stovky mega ročně? Je do očí bijící, že zatímco to Slavii vadí, Sparta si podle vyjádření Čupra v současném stavu chrochtá blahem.

Ta jména jsou lidi, co se motají kolem DK nebo jsou jím přímo placení, který na levných TV právech vydělává. Čupr v tom svém dementním vyjádření obhajuje stav, kdy CZ fotbal přichází o stovky mega ročně. A ještě plive na ty, kteří si na to dovolí upozornit. Prostě jenom šmejd a odpad, co se podílí na podělávání ostatních ve prospěch svého šéfa.

Reagovat
smazaný uživatel

mi jako sparťanovi to vadí, todle není otázka klubismu. Jestli je Pragosport opravdu tak výhodnej tak tendr v klidu vyhraje. S tendrem a otevřenou soutěží můžou mít problém jen křiváci, to je celý

Reagovat
žrout

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
verv

Já nikde netvrdím, že to má vyjednávat slavie. Podle tebe tady utíkaj stovky miliónů korun, ale víš o nějakým subjektu, kterej by vyhlásil, že do toho chce tyhle prachy dát? Ty říkáš, že tady někdo blokuje tendr, ale k tomu by taky museli bejt zájemci. Já budu jenom rád, když tady bude konkurence a zvýší to prachy, co potečou klubům.

A co se týče plivaní, tak s tím začal Buzek, nemůžeš se pak divit, že se Sparta ohradí.

Reagovat
žrout

Podmínkou vyhlášení tendru nejsou nějaké konkrétní nabídky. Tendr je prostě příležitost, aby se do něho ty subjekty mohly přihlásit. Tím, že tendr účelově nevyhlašuješ, jasně dáváš najevo, že ani nestojíš o jiné nabídky než od kámoše Vacka. Co je na tom tak nepochopitelného?

Vedení ligy a Sparty jedná jasně proti zájmům klubů, o tom je úplně zbytečné diskutovat. To je prostě fakt.

Reagovat
verv

To je prostě fakt, protože to říká slavie

Ať řeknou, kdo byl ochotnej to koupit za tu sumu o které mluví, a nebylo mu umožněný se o to ucházet. Pokud ne, tak je to jenom plácání.

Teď se to řeší poměrně dost a stejně nikdo nevystoupil s tím, že má o ty práva zájem, takže to asi nebude tak horký, jak se to slavie snaží prezentovat. A pokud nejsou zájemci, tak je logický, že se smlouva prodlouží stávájícímu majiteli práv.

Reagovat
žrout

Ne protože to říká Slavie, ale protože taková jsou objektivní fakta. Nedělej ze sebe idiota

Zbytek je úplně zbytečné řešit, protože očividně nechceš pochopit, jak má ohledně prodeje nějakého svého produktu fungovat normálně fungující organizace. Takže ztráta času s tebou stejně jako s vaším Čuprem, Tydýtem a dalšími. Nepřekvapils.

Reagovat
verv

Fakta by to byla, pokud by řekli: byl tady ten a ten zájemce, kterej za to chtěl dát tolik a tolik peněz. Nic takovýho se ale nestalo. A jsem si jistej, že pokud by takovej zájemce existoval, tak by to po tom, co by s ním vyjebali, řádně medializoval. Takže to jsou akorát ničím nepodložený výkřiky slavie.

Že by se za práva mělo dávat víc je pravda, ale když není nabídka, tak asi těžko současnej vlastník jen tak z plezíru přihodí stovky milionů navíc.

To jak seš zaujatej krásně ukazuje už jenom to, jak do toho pořád taháš Čupra, kterej s prodejem práv na ligu nemá nic společnýho. Nepřekvapils.

Reagovat
žrout

Fakta jsou taková, že LFA vedená sparťanem Svobodou nevypsala tendr s cílem maximalizovat zisky a neoslovila nikoho jiného, protože to chtěl Tydýt prodat kámošovi Vackovi z Pragosportu a dopřát tak Danovi malou domů. A fakt je taky to, že Čupr to podporuje a kope teď kolem sebe, že si to někdo dovolí kritizovat. Všechno ostatní o tom, že kdo ví, jestli měl vůbec někdo zájem, jsou jenom kydy pro hloupoučké lidi. Zájem měla mít hlavně LFA v čele se Spartou, ale dobře víme, že neměla. Měj se

Reagovat
OTASi

Reagovat
Coutinho10

asi lepší než Sinobo

Reagovat
John Obi Mikel

Je třeba uvážit, jestli to mají cenu tyhle sponzorský názvy stadionu, když se každý rok musí uvolnit prostředky, aby se název změnil.

Reagovat
Coutinho10

uvidime, jak dlouho vydrzi tento nazev

Reagovat
Martin9719

Tak Helsinki zvládli penalty v Rize. Za celý první poločas neměli jedinou střelu vně nebo na bránu. Vesměs skoro to samý jako druhý poločas doma. A jejich gól doma ani neměl platit. Tohle musíme zvládnout i kdyby jsme to tam měli dovízt na saních.

Reagovat
Bex5

Verim ti, ale at kura zustanou pekne nohama na zemi a zvalcujou je bez myslenek na to, ze to bude easy

Reagovat
Salfovic

Po loňské sezoně si v Plzni asi nikdo nemyslí, že to bude snadné.

Reagovat
Martin9719

Nic není snadný, můj tip je venku výhra max o gól a doma pak musí být tsunami

Reagovat
Bex5

Tak tak

Reagovat
Coutinho10

HJK Helsinki pro mě velký zklamání...myslel jsem si, že jsou lepší...Riga celkem smůla, že to nezvládnuli do postupu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Zase pozor, předkola nejsou úplně o výkonech, ale počítá se vždycky jenom postup. Malmö se teď taky trápí proti frajerům z Islandu (3:2 doma a 3:3 venku), ale dá se čekat, že budou zase klepat na bránu Ligy Mistrů. Rozhodně bych HJK nepodceňoval, protože v Lize Mistrů dneska nemáš slabé soupeře.

Reagovat
žrout

Reagovat
Coutinho10

a kolikrat ani o fotbalovosti...musi se to odmakat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Za Rigu nedal penaltu Stefan Panič z Baníku, naopak Petr Mareš proměnil.

Reagovat
Imos

doufám, že Mareš nešel do Slovácka právě kvůli předkolům LM

Reagovat
ondrasch77

RFS ho nechtěli pustit..., možná po předkolech. Ale nejspíš až v zimní pauze.

Reagovat
Imos

Joo takhle, chápu stejně úplně nevím jestli by to pro Slovácko byla posila

Reagovat
smazaný uživatel

on je docela dobrej, taková ligová jistotka. Plus teda zvládne zahrát jak levýho beka tak defenzivní zálohu. Nevim proč se ho v boleslavi tak vehementně zbavovali, beztak tam nikoho lepšího nepřivedli

Reagovat
Imos

tak bolka je bolka a jeho angažmá v Rize hodně cením

Reagovat
FCSL

Poslední 3 zápasy 1 vstřelenej gol Bílkova tvrz

Reagovat
mario23

Dozadu to vypadá slušně, ale dopředu nic, nahradit Bogyho asi bude mít Plzeň náročný. Kliment asi nebude první volba.

Reagovat
Martin9719

Dědič dneska hlavně udělal z Klimenta až třetí volbu, naopak zdá se, že Trusa si vylepšil svoje postavení v týmu. Neřekl bych že dopředu nic, druhý poločas neměl nic spíš Besiktas dopředu.

Reagovat
Salfovic

Toliko ke včerejší diskusi Kliment x Kozák.

Reagovat
Martin9719

Jde taky o typologii.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak typologicky by se vám právě víc hodil Kozák, ne?

Reagovat
Blasphemer

Kozákovi je 33 let a ve Spartě měl věčně problémy se zdravím. Za mě by to byl úplně zbytečnej pokus, kterej by pravděpodobně dopadl blbě.

Reagovat
Pablos

No i bych čekal, že by to dopadlo možná jako Ondrášek vol.2 ...ale Kliment tomu nevěřím vůbec, tomu bych právě ještě jakžtakž věřil ve Slovácku, což byl jedinej klub kdy byl fotbalista.

Reagovat
Martin9719

Spíš se asi neprosadí, jedine že by se z něj stal supernahradnik, protože Bílek bude využívat Chorého nebo Dediče.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Salfovic

Pyro není zločin

Reagovat
meno

Neotravujou cyklisty, ale dělaj protest na akci, kterou sleduje +- miliarda lidí.

„Raději bych seděla s dědou na pohovce a sledovala s ním Tour, zatímco by vláda dělala svou práci. Realita ale bohužel taková není. Svět, do kterého nás politici posílají, bude světem, v němž žádná Tour de France nebude existovat. Bude to svět, v kterém budeme mít problémy nasytit a ochránit naše rodiny. Čekají nás války a hladomory. Musíme jednat a snažit se zachránit, co ještě zachránit lze," píše hnutí v prohlášení, které k protestu vydalo.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
verv

Reagovat
Stannis Baratheon

Na většinovou populaci to má ale přesně opačný.

A ano, otravujou cyklisty.

Reagovat
meno

A proto nám teď hoří planeta

Reagovat
srandamač

Nejlepší na tom je, že tyhle zelený mozky chtějí být akorát vidět, ale vůbec nic nedomýšlí. Tím, že způsobují narušení akcí akorát docílí toho, že teď před pelotonem bude jezdit ještě více vozidel jako ochranka, takže tou akcí vlastně ovzduší ještě více znečistí

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic asi konec ve Slavce, my potrebujeme kridlo jako sul, pokud bychom sli s platem fifty fifty, tak bychom ho mozna i zaplatili ne?

Reagovat
ratusek

to snad nemyslíš vážně? Goblina k nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz mi kvalitnejsi a dostupne kridlo z ligy?

Reagovat
ratusek

Plavšič rozhodně není kvalitní a odvedl by tam stejnou službu jako např. Buchta nebo před ním ti zoufalci typu Potočný aspol a už vůbec není dostupný pro nás.

Reagovat
Cuntona

Toho bych nechtěl, ani kdyby ho platila jen Slavia. Radši ať tam hraje dorostenec.

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

v priprave si nekopl, takze to tak vypada...sezona byla dost dlouhej prostor a ikdyz mel dobry momenty, tak nakonec to vypada, ze bez nej budeme herne silnejsi

Reagovat
Messy<3

Tak aspoň vám to trvalo zjistit jen jednu sezónu.

Reagovat
žrout

Reagovat
Coutinho10

jojo, aspon nejaky pozitivum

Reagovat
žrout

Jako u vás by se mi líbil a dávalo by to smysl, Vrba ho ve Spartě chtěl. Ale platově asi nejste schopni a hlavně on by měl jít na přestup a ne hostovat. Teda pokud jsou ty informace pravdivé. On není z kategorie Ekpai nebo van Buren. Mimochodem i ten MvB by se vám hodil si myslím.

Reagovat
ratusek

tvl Plavšiče fakt ne, proboha. Co se tady ještě nedozvím

o MvB píšu každé přestupové okno, že by se nám hodil

Reagovat
žrout

Proč ne, když máte na křídlech takovou díru?

Reagovat
ratusek

Plavšič rozhodně není ten, co by tu díru mohl zalepit.

Reagovat
Pablos

za Slavii teď zase tak špatně nehrál mi přišlo ...na kluby druhého sledu (s prominutím) si myslím, že by mohl být platný... a jestli skončí třeba v Liberci, tak si třeba ještě budete drbat hlavu

Reagovat
Salfovic

Takovej plat co má ve Slavii mu u nás nikdo nedá.

Reagovat
Pablos

hostovačka ...přestup v rámci ligy je nerálnej nejspíš

Reagovat
žrout

Na hostování nepůjde, není k tomu jediný důvod.

Reagovat
Pablos

No já bych o jednom věděl, jestli se neozve zahraničí tak ho nikam v lize neudají na přestup... když přeplatíš průměráka (na Slávii) tak co s ním asi jiného pak, když si postaví hlavu, že nechce jít platově níž.

Reagovat
žrout

Všichni mluví o tom, že je přeplacený. Kde jste na tu informaci přišli a kolik to konkrétně teda je?

Jinak on není žádný průšvih. Jen prostě není tak výrazný, aby byl jasným hráčem základní sestavy. Smlouvu má asi jako nadprůměrní hráči ve Slavii, ale rozhodně ne jako ti klíčoví, v tom přeplácení nějak nevidím. Takže prostě když na něho přišla nabídka, není důvod, aby ho neprodali. Na tom mi nepřijde nic složitého

Reagovat
Pablos

Přeplácení v tom smyslu, že ho nikam neudáš v lize si myslím. Ano příjde nabídka klub souhlasí, ale to není ještě prodej... ještě se musí hráč domluvit na podmínkách... a to právě může být ten kámen úrazu v naší lize mimo TOP3. Neříkám, že tomu tak nutno je nebo by bylo... ale ta varianta je víc pravděpodobná s ní počítat, než jako ty s ní absolutně nepočítat

Reagovat
žrout

Jenže u něj se vůbec nejedná o přestupu v rámci ligy

Reagovat
Pablos

A jo omlouvám se, něják jsem si nepřečetl ten původní koment a tam vlastně píšeš sám, že by ho nezaplatili... a já furt právě myslel, že tu mluvíš, že má jít do Baníku ...promin, moje chyba.

Reagovat
žrout

Úplně vpoho

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
žrout

To sis jak dlouho hledal?

Jinak opravdu byl ve hře přestup, který ale nakonec nevyšel. O tom svědčí i to, že se pro něj hledalo last minute hostování v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Mam tu jen par komentaru, takze najit mi to trvalo asi 3 minuty.

Reagovat
ratusek

Vždyť ten borec umí jeden vzorec. přešlapovačka a frk po lajně. když si to obránce načte, tak potom goblin většinou skončí v rohu a musí to vrátit pod sebe. o tom, že odlétá ze soubojů s jeho 30kg ani nemluvím. Neříkám, že se mu občas něco nepovede. Ale na naší ligu má tak na ten horší průměr, což naštěstí ještě my nejsme

Reagovat
Messy<3

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť byl jeden z nejhorších hráčů minulou sezónu

Reagovat
Pablos

já hlavně koukal na EKL ...a tam mi přišel jeden z těch teda lepších za Vás.

Reagovat
žrout

U vás by byl s přehledem jedním z nejlepších fotbalistů v kádru, ne-li hned nejlepší.

Reagovat
ratusek

ne

Reagovat
žrout

Vždyť máte tým samých kopáčů a vy sami na to nadáváte, tak co řešíme?

Reagovat
ratusek

ano, ale Plavšič s tím platem to rozhodně nevytrhne. Ve Spartě i Slavii měl kolem sebe o dost lepší hráče než máme my a měl zanedbatelný přínos. A ve Slavii nevěděli co s ním, tak ho šoupli na beka. Nemáš fleka, hraješ beka. Takže kdyby šel s platem výrazně dolů, tak dejme tomu, ale jinak rozhodně ne.

Reagovat
žrout

Beka hrál jenom chvíli, protože byl zraněný Bořil a vykartovaný Oscar. Jurásek ještě nebyl k dispozici, přestoupil na poslední chvíli. Takže prostě jako jediný levák tam šel on.

Jinak i v Evropě hrál celkem dobře nejen na křídle, ale i na 10. Nebyl to vůbec žádný provar, jenom prostě nebyl tak výrazný, aby byl nepostradatelný. U vás by byl hvězda a kdyby na to měly, chtěly by ho všechny kluby druhého sledu v ČR. Tak to prostě je

Reagovat
ratusek

Kdyby na to měliy, tak si pořídí někoho lepšího. protože cenovka neodpovídá přínosu. Ale nebudem to dál řešit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lemond Laws

https://www.youtube.com/watch?v=Pq1f_d0F9z4

Zastavte toho Krmenčíka. Golostroj !

Reagovat
Blasphemer

Jak ho o poločase sundali, tak pak dali 5 gólů.

Reagovat
Lemond Laws

Ale to bylo tím, že obránci byli po 45 minutách bránění Krmelce naprosto vyčerpaní....

Reagovat
Salfovic

Obránci po 45 minutách odešli pro podpisy a fotky s českým Torresem.

Reagovat
srandamač

Tomu to tam musí jít samo, když je úplně jiná váhovka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele