Prudký nárůst mezinárodních produktových řad společnosti SANY: 128 nových výrobků

V roce 2021 čínský gigant v oblasti stavebních strojů, společnost SANY, uvedl na mezinárodní trhy 128 nových výrobků, což představuje 83% meziroční nárůst, a to s cílem proniknout na širší trh čítající 7,5 miliardy obyvatel. V blízké budoucnosti se úsilí společnosti SANY o internacionalizaci soustředí na vývoj velkých zařízení, euro-americké trhy a na sestavování literatury o výrobcích, což jsou vše důležité prvky, které podpoří pokrok společnosti SANY v internacionalizaci.

Dosavadní pokrytí portfolia výrobků společnosti SANY na špičkových trzích v Evropě a Americe dosáhlo 64 %. Hvězdný tým společnosti SANY zazářil na globálních trzích s těmito hity: 45m mobilní čerpadlo, které vyplňuje mezeru na evropském trhu, rypadlo SY225C-10HD, které vygenerovalo mnoho objednávek na veletrhu bauma v Indii, vrtná souprava SR235MV, která je silným nováčkem na severoamerickém trhu, a kolový jeřáb SAC600E, nejprodávanější high-tech model v Evropě, Americe, Koreji a v Austrálii.

Kromě nových výrobků podala společnost SANY v roce 2021 také 179 mezinárodních patentových přihlášek podaných podle Smlouvy o patentové spolupráci (PCT).

Společnost SANY zajišťuje mobilizaci všech dostupných zdrojů po celém světě, včetně talentů, technologií, výzkumu a vývoje, výrobních zařízení a managementu, s cílem obohatit rozmanitost nabídky výrobků a zvýšit jejich konkurenceschopnost. V roce 2021 byla vyvinuta globální koordinovaná platforma pro navrhování, na které společnosti SANY a Putzmeister společně vytvořily první generaci 45m mobilního čerpadla PS/SP.

Výzkum a vývoj společnosti SANY zahrnuje bohaté globální intelektuální zdroje. Dobrým příkladem je globální výzkumné a vývojové centrum v Kchun-šanu a také fakt, že všechny strojírenské divize mají vlastní výzkumné ústavy. V Severní Americe, Evropě, Japonsku a Indii byla zřízena výzkumná a vývojová centra, ve kterých pracuje téměř 200 špičkových místních odborníků v oblasti místních zákonů, výzkumu zákazníků a lokalizace náhradních dílů, což společnosti SANY umožňuje poskytovat lepší služby v rámci místních trhů.

V Číně dosáhl v roce 2021 počet zaměstnanců výzkumu a vývoje společnosti SANY specializovaných na mezinárodní výrobky 864, což představuje meziroční nárůst o 89 %. Z nich 150 je pravidelně vysíláno do předních linií po celém světě, aby v reálném čase získali přehled o trendech trhu.

Z hlediska výroby plánuje společnost SANY budovat další špičkové, tzv. lighthouse továrny v Evropě a jihovýchodní Asii.

Veškeré úsilí společnosti SANY v oblasti výzkumu, vývoje a kultivace vedlo v roce 2021 k pozoruhodným globálním výsledkům, kdy prodej meziročně vzrostl o 50 % a zdvojnásobil se ve více než 50 zemích a regionech. Rypadla a stroje na výrobu betonu SANY zůstávají celosvětově nejprodávanější a stroje na výrobu betonu, jeřáby a vrtací stroje zaznamenaly nárůst prodeje o 24 %, 137 % a 121 %.

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1866216/1.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1866217/2.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1866218/3.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1866219/4.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1866220/5.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1866221/6.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1866222/7.jpg

Logohttps://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

Kontakt:

Di Wu, wud43@sanyglobal.com

Klíčová slova Čína-stroje-stavby-SANY Group

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Auto-moto, doprava a stroje
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.