Nové řešení pro vstřikování vápna pro ocelárny s elektrickou obloukovou pecí díky globálnímu partnerství společností Storage & Transfer Technologies (STT) a Schenck Process

Společnost Storage & Transfer Technologies (STT), stoprocentní dceřiná společnost společnosti Carmeuse, oznamuje, že ve spolupráci se společností Schenck Process uvádí na globální trh nový systém vstřikování vápna pro ocelárny s elektrickou obloukovou pecí. Toto partnerství propojuje odborné znalosti obou společností v oblasti nakládání s vápnem, přepravy v husté fázi a výroby vápna, a přináší tak na trh atraktivní nabídku. Systém, který naplní požadavky každé ocelárny a vápenky, zahrnuje vykládku z nákladních automobilů, skladování v silech, pneumatickou dopravu, potrubí a kontrolní mechanismy až po vstřikovací trysku. Tento systém lze instalovat v nových závodech nebo integrovat do těch stávajících./

Desítky let zkušeností s výrobou a dopravou vápna a s ocelářským průmyslem zajišťují bezpečný, efektivní, přesný a spolehlivý provoz.

„Žádná jiná společnost nedokáže spojit takto rozsáhlou odbornost počínaje tím, jak vlastnosti surovin a výroba ovlivňují tekutost, a konče způsobem přepravy vápna v systému až na místo aplikace," říká viceprezident společnosti Carmeuse pro prodej a marketing Phil Piggott. Provozní ředitel společnosti STT Quinn Shortal poznamenává: „Každé pracoviště má své vlastní jedinečné potřeby a my spolupracujeme se zákazníky, abychom měli jistotu, že systém bude navržen tak, aby vyhovoval konkrétním požadavkům a předčil veškerá očekávání."

„Jsme velmi rádi, že ve spolupráci se společností STT můžeme ocelářskému průmyslu poskytnout ucelenější a přesnější řešení pro vstřikování vápna, které je vyústěním mnohaletého vývoje a testování technologie vstřikování ve společnosti Schenck Process a staví na její klíčové kompetenci v oblasti přesného vážení a podávání," říká prodejní ředitel společnosti Schenck Process Brad Suter.

Další informace naleznete na stránce https://www.sttsystems.com/systems/lime-injection-systems

O společnosti Storage & Transfer Technologies (STT)

STT je globální společnost založená v roce 1970. Zabývá se návrhem, instalací a údržbou systémů pro skladování a hašení vápna a pro manipulaci s ním. Navrhujeme řešení, která naplňují potřeby našich zákazníků a překračují jejich standardy bezpečnosti, účinnosti a spolehlivosti. Zákazníkům poskytujeme podporu po celou dobu životnosti systému: od návrhu přes instalaci až po údržbu. STT je 100% dceřinou společností společnosti Carmeuse.

Další novinky a informace o společnosti naleznete na stránce www.sttsystems.com

O společnosti Carmeuse

Společnost Carmeuse je globálním výrobcem vápna a vápencových produktů používaných v různých aplikacích. Byla založena v roce 1860 a působí v západní, střední a východní Evropě, Severní a Jižní Americe, Africe, na Blízkém východě a v Asii. Její celosvětové ústředí se nachází v Louvain-la-Neuve (Belgie). Má přibližně 4500 zaměstnanců a prostřednictvím sítě 80 závodů a 50 vápencových lomů ročně obsluhuje více než 8500 zákazníků.

Další novinky a informace o společnosti naleznete na stránce www.carmeuse.com

O společnosti Schenck Process

Společnost Schenck Process je globálním poskytovatelem udržitelných produktů, integrovaných řešení a služeb týkajících se kritických aplikací pro sypké materiály. Skupina se sídlem v německém Darmstadtu má přibližně 3100 zaměstnanců a působí ve více než 21 zemích na 6 světadílech. Soustřeďuje se na potravinářský a těžební trh, dále na chemický průmysl a výkonné materiály a na infrastrukturu a energetiku.

Nabídka produktů zahrnuje řešení pro průmyslové vážení, podávání, dopravu, rozmělňování a klasifikaci, prosévání, míchání a směšování a související digitální aplikace.

Další novinky a informace o společnosti naleznete na stránce www.schenckprocess.com

KONTAKT:

Jodi Pitchok, Sr. marketingová manažerka Storage & Transfer Technologies (STT), e-mail: jodi.pitchok@carmeuse.com, telefon: +1 412 224 9318

Klíčová slova USA-stavby-Schenck Process-STT

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.