Společnost Hisense zazářila na Mistrovství Evropy ve fotbale žen 2022 a získala prvenství na globálním trhu

Jeden z nejočekávanějších fotbalových momentů roku, Mistrovství Evropy ve fotbale žen, skončil vítězstvím Anglie, kterému přihlíželo rekordních 87.192 diváků. Jako hrdý partner turnaje si společnost Hisense díky svým snahám v oblasti marketingu a technologickým inovacím získala pozornost potenciálních zákazníků, čímž úspěšně položila pevné základy pro globální expanzi a upevnila reputaci značky Hisense.

Značka, kterou si zapamatujete: Jak si společnost Hisense získala nové fanoušky na ME ve fotbale žen 2022

Společnost Hisense jako globální partner turnaje zvyšuje povědomí o ženském fotbale a propaguje jej prostřednictvím různých marketingových kampaní.

V rámci jedné z kampaní se na sociálních sítích objevovaly kvízy, každodenní zajímavosti a soutěže a fanoušci byli také vyzváni, aby nahrávali videa se svými fotbalovými dovednostmi a měli šanci vyhrát televizor Hisense 4K U7. Někteří šťastlivci pak vyhráli vstupenky na finále turnaje ve Wembley. Kampaň oslovila více než šest milionů lidí s více než 400.000 zapojeními a více než jedním milionem zhlédnutí.

V rámci podpory ženského fotbalu nabídla společnost Hisense v rámci kampaně #RememberTheName fanouškům dary ve formě cashbacku. Spotřebitelé, kteří si v rámci kampaně zakoupili některý z produktů v jejím portfoliu, mohli cashback věnovat zpět organizaci Women in Sport a společnost Hisense jejich dary dorovnala.

Společnost Hisense ohromila celý stadion, zlepšila svou reputaci a zvýšila výkon značky na trhu

Společnost Hisense díky své přítomnosti na takto prestižním turnaji a efektivní marketingové strategii úspěšně představila své technologie a silné stránky spotřebitelům po celém světě a navázala hlubší partnerství s obchodními partnery.

Od chvíle, kdy společnost Hisense zahájila své sportovní marketingové aktivity, získala mnoho chvály a podpory po celém světě. Například poptávka evropských spotřebitelů po různých výrobcích Hisense výrazně vzrostla, a proto společnost Hisense nedávno založila nové výzkumné a vývojové centrum ve Velenje a investovala více než 50 milionů eur, aby mohla spotřebitelům lépe dodávat vysoce kvalitní výrobky. Hlavními obchodními partnery společnosti Hisense se staly evropské značky, jako jsou Darty a Boulanger, přední prodejci domácích spotřebičů a elektroniky. Díky různým obchodním úspěchům vzrostly v první polovině roku 2022 tržby společnosti Hisense International Co., Ltd. meziročně o pět procent, čímž úspěšně dosáhla skvělých výsledků v oblasti mezinárodní obchodní expanze.

Spolu s upevňováním síly značky a expanzí na globální trh je sportovní marketing pro společnost Hisense zásadní strategií pro dosažení významného obchodního růstu po celém světě. Díky svým schopnostem, inovativním produktům a strategiím budování značky si společnost Hisense nyní udržuje konkurenční výhodu na globálním trhu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1871473/image_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1871474/image_2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1871475/image3.jpg

Kontakt: caroline.chen@ogilvy.com

Klíčová slova Čína-reklama-elektronika-fotbal-Hisense

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.