Hlavní navigace

Pro České slavíky se bude hlasovat jen v novém systému na webu

15. 9. 2022

Sdílet

Český slavík Autor: TV Nova

V letošním ročníku hudební ankety Český slavík bude možné hlasovat pouze na webu. Oznámila to televize Nova, která anketu nejen vysílá, ale poprvé také přímo pořádá. 

Hlasování přes formulář na stránkách www.ceskyslavik.cz umožní podpořit až šest interpretů v každé ze čtyř kategorií. Jednomu umělci nelze dát více než jeden bod. Speciální kategorií je Objev roku, kde mohou fanoušci vybírat ze tří možností. Po vyplnění formuláře obdrží hlasující divák unikátní pětimístný kód, který musí odeslat v SMS zprávě, aby se jeho hlasy započítaly. Z každého telefonního čísla je možné hlasovat pouze jednou.

Slavnostní vyhlášení se uskuteční 12. listopadu, režisérem přenosu bude Pepe Majeský a moderovat ho bude dvojice Ondřej Sokol a Aleš Háma. Nova avizuje živá vystoupení českých interpretů, poctu legendám v Síni slávy, VIP backstage room s Terezou Pergnerovou a hvězdné hosty. Poprvé v historii například na Českém slavíkovi vystoupí kapela Lucie.

„Dosud jsme byli vysílatelem slavnostního předávání a náš vliv na obsah večera byl výrazně limitován. Nyní, když TV Nova získala práva na pořádání ankety, je zcela v naší režii a my tak můžeme důstojně navázat na šedesátiletou ‚slavičí‘ tradici. Diváci se rozhodně mají nač těšit,“ řekla generální ředitelka Novy Klára Brachtlová.

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Novinář se zaměřením na média. Dlouholetý účastník i pozorovatel českého mediálního cirkusu. Pracoval v Marketing & Media, Hospodářských novinách a Českém rozhlase.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).