Při srážce auta s tramvají v Praze se zranily 2 ženy, řidič auta byl zdrogovaný

foto Při srážce auta s tramvají na Vinohradské třídě v Praze-Strašnicích se 30. září 2022 zranila žena. Řidič auta byl pod vlivem drog. Nehoda přeruší na několik hodin provoz tramvají.

Praha - Při srážce auta s tramvají na Vinohradské ulici v Praze se dnes večer zranily dvě ženy. Řidič auta byl pod vlivem drog a alkoholu. Vyplývá to z informací zdravotnické záchranné služby a policie. Auto skončilo na střeše na kolejích u zastávky MHD Vinohradské hřbitovy. Nehoda na více než hodinu zablokovala provoz několika linek tramvají a autobusů.

Fotogalerie

Nehoda se stala kolem 19:00. "Vážná dopravní nehoda vozidla, které skončilo na střeše na tramvajových kolejích a za jehož volantem seděl muž pod vlivem alkoholu a drog, komplikuje dopravu u Vinohradského hřbitova v Praze 10," oznámila na twitteru policie.

Mluvčí pražské zdravotnické záchranné služby Jana Poštová ČTK řekla, že v autě byly zraněny dvě ženy ve věku kolem 20 let. Jednu z nich museli z auta vyprostit hasiči. Vyprošťovaná žena utrpěla zlomeniny ruky a nohy a také pohmožděniny hlavy a hrudníku. Druhá žena byla také pohmožděná a měla úraz hlavy. V tramvaji, ve které podle hasičů jelo v danou chvíli asi 50 lidí, se nezranil nikdo.

Nehoda na více než hodinu zastavila provoz tramvají linek 16, 19 a 26 a autobusových linek 188 a 199. Tramvaje i autobusy musely jezdit podle webu pražského dopravního podniku po odklonových trasách.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 26.04.2024 ČTK

Reklama

15°C

Dnes je pátek 26. dubna 2024

Očekáváme v 17:00 14°C

Celá předpověď