Věda na pozadí krásy

Společnost Mary Kay, která v letošním roce slaví 25 let na českém a slovenském trhu, uvedla nové produkty z řady dermokosmetiky Clinical Solutions® Hydratační supersérum a Clinical Solutions® Supersérum proti vráskám. Vzácným hostem byla Dr. Lucy Gildea, ředitelka pro inovace, výzkum a produkty Mary Kay z Dallasu, která během tiskové konference osobně představila jejich revoluční účinky a exkluzivně se podělila s novináři o informace na pozadí vědy a vlastního výzkumu Mary Kay v oblasti dermokosmetiky.

"Jsme hrdí, že Mary Kay dlouhodobě figuruje jako lídr ve výzkumu inovativních kosmetických produktů. Je skutečně výjimečné, že všechny naše produkty nadále nejen vyrábíme, ale především vyvíjíme ve vlastních laboratořích v sídle společnosti Mary Kay," říká generální ředitelka Mary Kay pro ČR a SR, Edita Szabóová. "Přelomovou inovací bylo uvedení dermokosmetické řady Clinical Solutions®, kterou jsme vstoupili na pokročilou úroveň kosmetických produktů. A jsme velmi poctění, že při příležitosti uvedení nových produktů z této řady, přijala pozvání na tiskovou konferenci Dr. Lucy Gildea, která svou expertízou stojí za produkty, které posouvají standard kvality a účinnosti produktů Mary Kay neustále vpřed na tu nejvyšší úroveň."

Dr. Lucy Gildea má více jak dvacet let zkušeností s globálním vývojem produktů. Pracovala 15 let pro společnost Procter and Gamble, kde se zaměřovala na vývoj a technologii produktů z kategorií péče o zdraví, ústní hygieny, dekorativní kosmetiky a péče o pleť. Od roku 2017 vede výzkum a vývoj inovací technologií produktů Mary Kay v centrále společnosti v Dallasu. Díky výsledkům jejího týmu, pomáhá zvyšovat počet patentů, které přinášejí značce Mary Kay vedoucí postavení na světovém kosmetickém trhu. S počtem víc jak 1600 patentů pro produkty, technologie a bezpečný design balení patří Mary Kay mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti přímého prodeje. Dlouhodobou strategií Dr. Lucy Gildea je plánování produktového portfolia společnosti s cílem vytvořit inovativní a vysoce efektivní produkty.

"Příležitost působit jako ředitelka vědeckého výzkumu ve společnosti Mary Kay pro mě představuje spojení vědy a vášně, inovací a také podporu žen," říká Lucy Gildea. "Jsem nadšená, že díky výzkumu a vývoji produktů pro Mary Kay můžu být v čele vytváření produktů, které pomáhají našim nezávislým kosmetickým poradkyním a stejně tak jejich zákaznicím po celém světě."

Benefity dermokosmetiky v péči o pleť

Produkty Clinical Solutions® jsou výsledkem spolupráce týmu vědců a výzkumníků Mary Kay a nezávislých dermatologických odborníků. Nové Clinical Solutions® Hydratační supersérum a Clinical Solutions® Supersérum proti vráskám, jsou vysoce koncentrované produkty, určené k doplňující péči o pleť. Jejich složení tvoří pečlivě vybraná směs látek, zaměřená na podporu konkrétních nedostatků pleti.

Clinical Solutions® Hydratační supersérum (15 ml, 890 Kč)

Podporuje hydrataci pleti díky kyselině hyaluronové, ceramidům a rostlinnému výtažku ze sporýše lékařského. Kombinace těchto složek pomáhá stimulovat přirozené procesy obnovy kožních buněk a tvorbu látek, které s věkem v pokožce ubývají. Ztrátou těchto látek se pokožka ztenčuje, vysušuje a je náchylná na popraskání. Zařazením Hydratačního superséra do režimu péče o pleť dvakrát denně, dodáte pleti intenzivní dávku hydratace a zajistíte ochranu před její ztrátou. Hydratace je základem pro správné fungování pokožky a odměnou je dlouhodobý mladiství vzhled pleti.

Clinical Solutions® Supersérum proti vráskám (15 ml, 890 Kč)

Obsahuje vitamín C, resveratrol a acetyl hexapeptid-8, vysoce účinné aktivní látky zmírňující viditelnost jemných linek a vrásek. Poskytují pleti ochranu před působením faktorů, které mají zásadní vliv na projevy stárnutí pleti, jako mimika, přirozený věk, ale i životní prostředí, znečištění a vystavování se slunečnímu záření. Koncentrace vitamínu C a resveratrolu je v tomto superséru nejvyšší ze všech produktů Mary Kay, díky čemu poskytuje významnou ochranu před oxidačním stresem a volnými radikály. Acetyl hexapeptid-8 patří mezi látky stimulující přirozené fyziologické funkce kůže – tvorbu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové, které jsou esenciální pro zachování pevnosti a pružnosti pokožky. Pravidelným používáním ráno a večer tak podpoříte redukci existujících vrásek a omezíte tvorbu nových.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ash, jedna z prvních podnikatelek, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem – obohacovat životy žen. Tento sen se rozrostl na multimiliardovou společnost s milióny nezávislých kosmetických poradkyň a poradců v téměř 40 zemích světa. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání Mary Kay usiluje o posilnění postavení žen na jejich cestě k ekonomické nezávislosti prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace a inovací. Mary Kay investuje do vědeckého výzkumu, který stojí za výrobou produktů péče o pleť, dekorativní kosmetiky a vůní. Mary Kay také dělá kroky pro udržitelnější budoucnost a spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci podnikání, podporu výzkumu rakoviny, předsazování rovnosti příležitostí a ochranu obětí domácího násilí, zvelebování komunit a povzbuzování dětí na cestě za jejich sny.

Odkaz na video z tiskové konference: https://youtu.be/Nz96gnAbG1g

Více informací najdete na www.marykay.cz

nebo kontaktujte:

Barbora Jankovská | Senior Coordinator Marketing Communications

Barbora.Jankovska@mkcorp.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-Slovensko-kosmetika-trh-firmy-Mary Kay

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.