Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

SOUHRN 21. KOLA: Třinec porazil Hradec Králové a už je třetí, Kometa dvakrát inkasovala v první minutě

Třinec porazil ve 21. kole extraligy Hradec Králové 4:1 a posunul se už na třetí místo tabulky. Stejným poměrem přehrála i Olomouc Liberec a oba vítězné týmy se dostaly v tabulce před Brno. Kometa ve výsledkově nejjasnějším utkání kola podlehla Litvínovu 1:5, když dvakrát inkasovala hned v první minutě. Kladno uspělo v prodloužení na ledě Plzně a Karlovy Vary v nájezdech udolaly Mladou Boleslav.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Hradec Králové

Třinec – Hradec Králové 4:1

Úřadující mistři vyhráli poslední čtyři zápasy bez ztráty bodu se skóre 18:3. Oceláři vedli už po 94 sekundách o dva góly zásluhou Arona Chmielewského a Daniela Voženílka, který v polovině utkání zvýšil na 3:0 a také obdržel v 50. minutě trest ve hře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Liberec

Olomouc - Liberec 4:1

V tabulce si polepšila i Olomouc, která zdolala Liberec 4:1 a je čtvrtá. Gólem a dvěma asistencemi se pod výhru Hanáků podepsal Lukáš Nahodil. Dvakrát se domácí prosadili v početních výhodách, v nichž se jim v sezoně dlouhodobě nedaří.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Brno

Litvínov - Brno 5:1

Třinec i Olomouc přeskočily Brno, které prohrálo 1:5 v Litvínově. Severočeši zvítězili v domácím prostředí počtvrté za sebou, když dvoubrankový náskok měli už po 54 sekundách. Kometa po sérii sedmi výher ztratila druhý z posledních tří zápasů. Dvakrát se zapsal mezi střelce útočník Giorgio Estephan.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Kladno

Plzeň - Kladno 1:2 PP

Kladno zvítězilo na ledě Plzně 2:1 v prodloužení a ukončilo sérii osmi porážek ve vzájemných zápasech. Druhý bonusový bod zajistil Rytířům Jakub Klepiš při hře Indiánů bez brankáře. Plzeň utrpěla třetí prohru za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 4:3 SN

Karlovy Vary porazily Mladou Boleslav 4:3 po samostatných nájezdech a přehrály Bruslaře i podruhé v sezoně. Utkání rozhodl Jiří Černoch. Energie si v jedenáctém domácím utkání připsala teprve čtvrtou výhru.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články