Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Válka operních div. Kalivodová žene Peckovou před soud. Ta se jí vysmála

Dagmar Pecková urazila Andreu Kalivodovou. Ta ji žene před soud.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress
+ Další 3 fotografie
Konflikt

Andrea Kalivodová se rozhodla ohradit vůči slovním útokům Dagmar Peckové. Ta před časem urazila Evu Urbanovou, poté se pustila do hudebního seskupení 4 Tenoři. Andrea jí vyčetla nekolegiálnost a reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Nyní se zdá, že se obě operní divy příště setkají před soudem.

Začalo to jako povzdech na Facebooku a nejspíš to bude mít dohru u soudu. Andrea Kalivodová se rozhodla vystoupit proti slovním útokům Dagmar Peckové, která nešetří kritikou a útoky na své kolegy z branže, ale hned sama dostala naloženo. Kalivodová považuje slova Peckové za pomluvu a věc předala právníkům.

Kalivodová se ohradila vůči zlobě

Vše začalo na sociálních sítích. „Milí kamarádi! Tak takhle prosím vás ne!! I když v životě dokážete uspět svojí prací, talentem a vůlí… jako tato paní. Nikdy prosím své kolegy a jejich práci veřejně nedehonestujte. Být hanlivý, to dokáže každý, ať už má názor jakýkoli… Pro mě je uměním povzbudit, podržet a navzájem si fandit!! Zejména v této těžké době… Radši v pokoře, pojďme si fandit… Zloba a nicota se mi příčí, čas nelehký i krásný, ať se daří všem, advent přichází…,“ rozohnila se na sociální síti Kalivodová, která sdílela článek, kde si Dagmar vyřizuje účty s umělci z branže.

A právě to byla voda na mlýn Peckové. “Tak šup šup… která další rádoby hvězda, vyhozená z Národního divadla, se chce na stránkách bulváru ještě víc zavděčit muzikálovému producentovi? Bulváru chybí krmivo pro retardovaný čtenáře… koho tam máme dál?” napsala na svůj facebookový profil Pecková.

Proti lžím chce bojovat u soudu

“Milá paní Pecková, v Národním divadle po Novém roce budu zpívat 19. března, 21. dubna a 28. dubna. V budově Státní opery. Přijďte, bude to hezké. Moje projekty v Národním divadle na příští sezónu zatím uveřejňovat nebudu. Není to vhodné. Vaše další lživé a dehonestující výroky již zde komentovat nebudu. Vidím, že věci jsou vážné a vy se nerozpakujete lhát o čemkoli. To již je na žalobu a věci předám svým právníkům,” napsala jí Kalivodová.

Peckovou ale právníky nevyděsila. Tak aspoň teď všichni vědí, kdo jste. Popsáno jinde, rozvázání pracovního poměru s novou sezónou. A klidně to žalujte. Máte smůlu,” odpověděla a zašla ještě mnohem dál. "Peču si tak vánoční linecké a představuji si, jak probíhá soud s nesólistkou Národního divadla, která slavnému soudu ve Freiburgu vysvětluje, že s Paroubkem nic neměla a zpívat umí," napsala jízlivě Pecková ve chvíli, kdy se spor začal uklidňovat.

Kalivodové se zastal i Hůlka

„Andreo, kašlete na to… Je to jen nešťastná závist stárnoucí zpěvačky, takže je to spíš k politování,“ zastal se pěvkyně například Daniel Hůlka. Zatímco pod statusem Peckové se začaly rojit urážející komentáře na konto Kalivodové, muzikálový Dracula se Kalivodové zastal. On sám má už zkušenosti s útokem Peckové, protože ta se do něj pustila před několika měsíci.

„A někdy mi přijde, že tady v Čechách stačí, že máte dlouhé šedivé vlnité vlasy, abyste mohl zpívat role, na které by vás třeba Národní divadlo neobsadilo. Prostě tady už si říká operní pěvec a pěvkyně úplně každý. S tím ale hrubě nesouhlasím,“ řekla pro iRozhlas.cz Pecková. Před časem urazila hudební uskupení 4 Tenoři nebo také operní pěvkyni Evu Urbanovou, a to krátce po zádušní mši za Hanku Zagorovou.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy