Projekt udržitelnosti společnosti Mary Kay na Světovém summitu o oceánech pořádaném časopisem Economist Impact v Singapuru

Společnost Mary Kay Inc., celosvětový zastánce udržitelnosti a signatář zásad OSN Global Compact pro udržitelný rozvoj oceánů, pokračuje v podpoře celosvětového úsilí o zvýšení povědomí o oceánech a zdůraznění důležité role oceánů v boji proti změně klimatu.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde:https://www.businesswire.com/news/home/20221129005781/en/

Tento týden se na Světovém summitu o oceánech v Asii a Tichomoří pořádaném časopisem Economist Impact v Singapuru v rámci panelu "Inovace a adaptace - pobřežní řešení změny klimatu" představil projekt podporovaný společností Mary Kay zaměřený na ženy a ochranu přírody. Panel se zabýval dopadem změny klimatu na pobřežní ekosystémy v Asii a Tichomoří i na světový oceán a představil případové studie o tom, jak se region na změnu klimatu připravuje a jak se jí přizpůsobuje.

Mangrovy jsou pro pobřežní ekosystémy životně důležité, přesto jsou jedním z nejohroženějších ekosystémů na planetě. Iniciativa Mangoro Market Meri, kterou podporují organizace The Nature Conservancy a Mary Kay, propojuje místní úsilí, ekoturistiku a modrý uhlík (uhlík, který zachycují světové oceány a pobřežní ekosystémy), aby vytvořila pobídky pro ochranu a obnovu mangrovů.

Ženy z Mangoro Market Meri obchodují s udržitelnými produkty z mangrovových porostů, jako jsou měkkýši a bahenní krabi, a vytvářejí tak potřebné příjmy a pracovní příležitosti a zároveň chrání mangrovové porosty před těžbou dřeva. S podporou společnosti Mary Kay absolvují ženy z Mangoro Market Meri školení v oblasti genderové rovnosti, vedení, finanční gramotnosti a řízení podniku.

Ruth Konia, manažerka programu Mangoro Market Meri v rámci programu The Nature Conservancy Melanesia, se připojila k panelistům z UNEP, WWF China a Greener India Council, aby se podělila o dopad, který má The Nature Conservancy v regionu s podporou soukromého sektoru od společnosti Mary Kay.

"Ženy musí mít možnost rozhodovat o svém zdraví, vzdělání, aktivitách a financích. Mangoro Market Meri mění myšlení a dává našim ženám rovné příležitosti tím, že posiluje jejich postavení prostřednictvím ochrany mangrovů," řekla Ruth Konia. "Když ženám dáme sílu, jejich činy mají pozitivní dopad na jejich rodiny a vytvářejí podmínky, které jsou prospěšné pro celou komunitu."

Společnost Mary Kay se zavázala být dobrým správcem přírodních zdrojů a zároveň podporovat rovnost pohlaví a posílení postavení žen v oblasti ochrany přírody po celém světě. Chcete-li si přečíst více o závazku společnosti Mary Kay k udržitelnosti, navštivte stránku marykayglobal.com/sustainability a stáhněte si globální strategii udržitelnosti společnosti Mary Kay: Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow (Obohacujeme životy dnes pro udržitelný zítřek).

O organizaci The Nature Conservancy (TNC)

The Nature Conservancy je celosvětová organizace na ochranu přírody, jejímž cílem je chránit půdu a vody, na nichž závisí veškerý život. Řídíme se vědeckými poznatky a vytváříme inovativní řešení nejtěžších problémů našeho světa přímo v terénu, aby příroda a lidé mohli společně vzkvétat. Zabýváme se změnou klimatu, chráníme půdu, vody a oceány v nebývalém měřítku, zajišťujeme potraviny a vodu udržitelným způsobem a pomáháme k udržitelnějšímu rozvoji měst. Působíme v 79 zemích a teritoriích a využíváme přístup založený na spolupráci, který zapojuje místní komunity, vlády, soukromý sektor a další partnery. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.nature.org nebo sledujte @nature_press na Twitteru.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ashová, jedna z prvních podnikatelek, které pronikly skleněným stropem, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem: obohatit život žen. Tento sen se rozrostl v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání se Mary Kay snaží posilovat postavení žen na jejich cestě k ekonomické nezávislosti prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace, vytváření sítí a inovací. Mary Kay investuje do vědy, která stojí za krásou a výrobou špičkové péče o pleť, dekorativní kosmetiky, doplňků stravy a parfémů. Mary Kay také věří v bohatší životy dnes pro udržitelnější zítřek a spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci špičkového podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu obětí domácího násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby šly za svými sny. Více informací se dozvíte na stránkách marykayglobal.com, najdete nás na Facebook, Instagram, a LinkedIn, nebo nás sledujte na Twitter.

Podívejte se na zdrojovou verzi zprávy: https://www.businesswire.com/news/home/20221129005781/en/

Kontakt:

Mary Kay Inc.

Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

The Nature Conservancy

Misty Edgecomb

Communications Director

medgecomb@tnc.org or 484-343-3223

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-ekologie-příroda-kosmetika-moře-Mary Kay

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl
Zemědělství, životní prostředí

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.