Zdraví je ukryto v léčivé síle bylin

Zdraví je ukryto v léčivé síle bylin. Darujte kousek z ní pod vánoční stromeček. Značka HillVital si uvědomuje, že být zdravým je nejcennější dar, a proto nabízí svým zákazníkům exkluzivní 15 procentní slevu na nákup přírodních produktů HillVital ve svém e-shopu.

Přírodní produkty HillVital, jako vitamíny a výživové doplňky, přírodní oleje, přírodní balzámy nebo kosmetika, jsou založeny na síle ručně sbíraných bylinek. Jejich složení je konzultováno s odborníky z oblastí přírodního léčitelství i moderní medicíny. Díky tomu pomáhají lidem s řešením zdravotních potíží, jako jsou kožní problémy, potíže pohybového aparátu, zánětlivá a nervová onemocnění, žilní problémy, menopauza nebo problémy s prostatou. Samozřejmě s podporou zdraví celého organismu.

Přírodní produkty HillVital neobsahují chemické látky, které zatěžují organismus, jako parabeny, silikony, umělá barviva nebo aromata. Firma si dává záležet na kvalitě a je držitelem vícerých certifikátů kvality.

Kontakt:

https://www.hillvitalshop.cz/

Klíčová slova ČR-kosmetika-zdraví-trh-firmy-HillVital

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Chemický a farmaceutický průmysl
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.