Moje šťastná hvězda

Svého osudové ho muže si vzala hned dvakrát

Moje šťastná hvězda

Byli pro sebe jako stvořeni a užívali si každou chvíli. Když ale založili rodinu, nastal problém. Nakonec však zjistili, že bez sebe nedokážou žít.

S manželem JIŘÍM ORNESTEM (†70) prožila DANIELA KOLÁŘOVÁ (76) krásná i velice bouřlivá léta. S jeho ztrátou se však ani za dlouhých pět let nedokázala smířit.

Ani v důchodovém věku si Daniela Kolářová (76) nemůže stěžovat na nedostatek práce, protože na ni režiséři nezapomínají, objevuje se ve filmu i na divadelních prknech. Patří k herečkám, které berou stárnutí jako skutečnost, s níž je nutné se smířit, a naopak v něm vidí možnost vnímat svět jinýma očima.

Tatínka poznala až v pěti letech

Jedna z našich nejlepších hereček v dětství toužila po úplně jiné kariéře. Když se jí ve škole ptali, čím by chtěla být, tak neustále tvrdila, že buď maminkou, nebo ošetřovatelkou. Byla dobrá i ve sportování, takže se nabízela i možnost nasměrovat kariéru tímto směrem. Zároveň měla ovšem blízko i k divadlu, protože v tom karlovarském pracovala její maminka jako mzdová účetní a Daniela si občas

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden