Předvánoční čas v Palladiu se S. Krainovou, M. Bagárovou a Sharlotou

Nákupní centrum Palladium připravilo ve spolupráci s topmodelkou Simonou Krainovou pro návštěvníky další nabitý program v příjemné atmosféře Relax – Art – Fashion Zóny (patro +2, vedle fitness):

  • 15. 12. 2022 mezi 14:00 a 18:00 se můžete těšit na autogramiádu se zpěvačkou Monikou Bagárovou, která v zóně představí svou kosmetiku Rumyia
  • 19. 12. 2022 mezi 11:00 a 21:00 v Zóně proběhne setkání a vystoupení hvězd vydavatelství Blakk Records Meet & Greet (Sharlota, Refew, Koukr, Renne Dang a další).
  • 15., 17. a 19. 12. 2022 pak v Zóně bude přítomna Simona Krainová, která bude prezentovat svou módní kolekci a kosmetiku „by Simona“.

Interiér Relax – Art – Fashion Zóny v podobě „obývacího pokoje“ Simony doplňuje výstava černobílých smyslně erotických fotografií známého fotografa Lukáše Dvořáka, který se Simonou spolupracuje mnoho let.

Relax – Art – Fashion Zóna:

Prostor slouží k odpočinku návštěvníků Palladia, kteří zde naleznou pohodlné sezení, možnost nabít si svůj mobilní telefon, vypůjčit a přečíst si knihu z knihovny, prohlédnout si aktuální trendy v oblékání nebo si užít vystavené umění. Nejkratší cesta do Zóny vede od vstupu do nákupního centra z náměstí Republiky pomocí dvou na sebe navazujících eskalátorů do patra +2.

Zóna je otevřena denně od 11 do 20 hodin (pokud není uvedeno jinak).

Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.

Více informací o Zóně naleznete na webu www.palladiumpraha.cz nebo na sociálních sítích nákupních centra @Facebook, @Instagram

Palladium na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací, prvotřídní kanceláře a garáže s kapacitou pro veřejnost 600 míst.

www.palladiumpraha.cz

@Facebook

@Instagram

Kontakt:

Ing. Milan Rumler

Director, Marketing & PR

e-mail: m.rumler@ps-group.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-styl-idol-móda-kosmetika-Palladium

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.