AKTUÁLNĚ: V Krušných horách je upravených prvních 18 kilometrů běžeckých stop!
Úprava běžeckých tratí u Cínovce probíhala už v týdnu. Foto: MAS Cínovecko
Výlety

Krušné hory - Zimní sezona začíná pro sjezdaře i pro běžkaře. Od pátku se otevřelo v Krušných horách několik sjezdovek, od středy jsou upravené první trasy.

Podle webu skimapa.cz, který sleduje upravování běžeckých tras, je nyní ve východní části Krušných horu upravených 18 kilometrů běžeckých stop. Z toho 11 kilometrů bylo upravených za posledních 24 hodin. Dohromady se sleduje skoro tři sta kilometrů běžeckých tras v této části hor.

A kde že se již pohybovala technika a připravovala stopy? Můžete vyrazit na Krušnohorskou magistrálu mezi Cínovcem a Bouřňákem, čerstvé stopy jsou na Zadní Telnici pod Rudným vrchem. Čerstvě upraveno je také mezi Dlouhou Loukou a vrchem Loučná.

Na cestách leží kolem 15 centimetrů sněhu.

Máte raději sjezdové lyžování a snowboarding? Přehled otevřených sjezdovek v Krušných horách přinášíme zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru