Celebrity

26. prosince 2022 20:02

Eliška Reiglová

Nejsmutnější svátky Agáty Hanychové. Zemřela jí milovaná babička

Vánoce mají být svátky klidu a pohody, pro Agátu Hanychovou (37) a její blízké tomu tak ale v tuto chvíli není. Těhotná influencerka na Instagramu oznámila, že zemřela její milovaná babička, matka herečky Veroniky Žilkové (68). Dožila se ale krásných 98 let.

Agáta Hanychová a její babička Olga měly nádherný vztah. Dokonce spolu čas od času i živě vysílaly na Instagramu a nedávno si ji influencerka pozvala také do svého pořadu. Slova její babičky tehdy diváky dojala. „Lidé by se měli chovat tak, aby si za každého ohledu a režimu zachovali rovnou páteř. Měli by být féroví a nikomu, ani zvířeti, neubližovat. Tebe mám vychovanou tak, že neublížíš,“ řekla.

V mnoha příspěvcích na sociálních sítích Hanychová vyzdvihovala svou babičku do nebes a vyjadřovala, jak moc ji má ráda a jak je šťastná za to, že svá moudra může předávat i její dceři Mie. V pondělí ale svým fanouškům oznámila smutnou zprávu, že babička tento svět opustila.

Milovaná Olga Žilková

Olga Žilková se ve zdraví dožila bezmála stovky a díky sociálním sítím si ji zamilovali i fanoušci Agáty Hanychové či Veroniky Žilkové. I na posledních zveřejněných fotografiích a videích byla i přes svůj vysoký věk plná elánu a šířila pozitivní energii.

Veronika Žilková se svěřila, že Vánoce nemá moc v lásce:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková smrt babička Instagram Vánoce Agáta Hanychová Olga Žilková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.