Robotické sekačky LUBA od společnosti Mammotion

S potěšením oznamujeme, že společnost Blakar trading s.r.o. je nyní výhradním distributorem společnosti Mammotion pro Českou republiku a Slovensko.

Společnost Mammotion je skutečnou budoucností v oboru robotických sekaček pro domácí a profesionální použití.

Na jaře 2023 přineseme na trh první robotickou sekačku Luba, kterou vyvinula společnost Mammotion. Mammotion se věnuje vývoji špičkových robotických autonomních sekaček na trávu. Hlavní členové týmu Mammotion v Shenzenu pocházejí z předních vývojářských společností zabývajících se roboty a bezpilotními vzdušnými letadly (UAV).

Na rozdíl od jiných robotických sekaček na trávu Luba nevyžaduje instalaci a zakopání obvodových kabelů. To umožňuje rychlé a jednoduché nastavení bez nutnosti pracně kopat nebo zahrabávat kabely a eliminuje možnost přerušení kabelu v budoucnu a jeho nutnou opravu.

Luba je vybavena pokročilým lokalizačním systémem RTK, který dokáže určit její polohu s přesností na 2 cm v rámci nastavených limitů. Pro navigaci Luba využívání GNSS, globálním navigačním satelitním systémem, který obsahuje GPS+GLONASS+BEIDOU+GALILEO. Díky tomuto vyspělému navigačnímu systému se Luba pohybuje po trávníku přesně, velice efektivně a šetří energii.

Čtyři ultrazvukové senzory mají zorné pole 220 stupňů a zajišťují, že Luba nenarazí do překážky. Jsou tak přesné, že se Luba dokáže vyhnout i malým předmětům. Luba má poháněna všechna čtyři kola se širokými pneumatikami, díky čemuž se robot efektivně pohybuje v jakémkoli terénu a zvládne i strmé svahy.

Luba má vlastní mobilní aplikaci, která umožňuje přesné programování jejího provozu. V aplikaci je možné nastavit několik zón v mapě a u každé z nich lze nastavit individuální výšku posečené trávy a také naprogramovat čas sekání. Dále je možné snadno nastavit no-go zóny.

Luba se v případě vybití baterie sama vrátí dobít. Po nabití automaticky pokračuje v sekání trávy tam, kde předtím sekání nedokončila. Vestavěná 10Ah baterie vystačí na posekání plochy až 5000 m2 denně.

Luba je chráněna proti vodě krytím IPX6 a dešťový senzor automaticky vrátí Lubu zpět do nabíjecí základny, pokud začne pršet.

Při používání robotické sekačky Luba se nemusíte bát, že by vám ji z trávníku někdo ukradl. Luba má systém ochrany proti krádeži, který automaticky uzamkne sekačku, když opustí nastavené hranice. Prostřednictvím aplikace také ihned obdržíte upozornění na potenciální krádež. Pomocí GPS a aplikace můžete v reálném čase sledovat polohu vaší robotické sekačky Luba.

Kontakt:

Blakar trading s.r.o.

Azalková 1272, 252 42 Horní Jirčany

Předobjednávky a více informací na info@blakar.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-stroje-trh-firmy-Mammotion-Blakar trading

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.