Pavel kvůli pokračující nemoci zrušil setkání s voliči v Příbrami

foto Živě přenášená debata České televize kandidátů na prezidenta 22. ledna 2022, Praha. Prezidentský kandidát Petr Pavel.

Praha - Kandidát na prezidenta Petr Pavel kvůli pokračující nemoci zrušil dnešní setkání s voliči v Příbrami. ČTK to sdělila jeho mluvčí Eva Hromádková. Středeční program včetně akce na pražském Staroměstském náměstí podle ní i nadále platí. Pavel se s nemocí potýká od neděle. Uvedl, že před večerní debatou s protikandidátem Andrejem Babišem (ANO) v České televizi měl horečku.

Pavel se v neděli zúčastnil bohoslužby za vlast v katedrále sv. Víta a večerní diskuse v ČT. V ní byla na jeho hlase znát zdravotní indispozice. Na twitteru posléze napsal, že měl horečku a musel si vzít před debatou léky. Nešel proto na večerní koncert podporovatelů v pražském Lucerna Music Baru. Následně zrušil celý pondělní program, kdy měl jet za voliči do Kolína nebo se střetnout s Babišem na serveru Novinky.cz. Aktivní zůstal na sociálních sítích.

Na dnešní den odřekl plánované rozhovory na Frekvenci 1 a pro Seznam Zprávy, odpoledního setkání s voliči v příbramském kulturním domě i podvečerního setkání s podporovateli se původně plánoval zúčastnit. V programu mu i nadále zůstalo dnešní vystoupení v televizi Nova. Večer odvysílá Česká televize v neděli předtočený rozhovor s Pavlem.

Ve středu večer Pavla čeká diskuse s Babišem v televizi CNN Prima News a dopoledne na serveru Novinky.cz. Od 17:00 se na pražském Staroměstském náměstí koná závěrečná akce na podporu jeho kandidatury.

Babiš se dnes chce vydat večer za voliči do Hradce Králové. Na odpoledne si také svolal tiskovou konferenci.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 6.05.2024 ČTK

Reklama

18°C

Dnes je pondělí 6. května 2024

Očekáváme v 21:00 14°C

Celá předpověď