Plíšková: Nenašla jsem místo pro winner. Magda skvěle pokryla kurt a já chybovala

25. 1. 2023, 10:29
Aktuality 96
Cítila šanci na úspěch, místo postupu mezi nejlepší čtyři hráčky na Australian Open ale zůstalo v Karolíně Plíškové zklamání. Bývalá světová jednička podlehla ve čtvrtfinále 45. tenistce žebříčku Polce Magdě Linetteové 3-6 5-7 a přišla o další šanci získat vysněný grandslamový titul. Na tiskové konferenci řekla, že nesehrála špatný zápas, soupeřka jí ale hru velmi ztížila, nechybovala a spolehlivými returny ji nutila k chybám.
Profily hráčů
Karolína Plíšková

"Z výsledku jsem velmi zklamaná. V posledních dvou týdnech se mi docela dařilo. Ani dnes to nebylo špatné, ale soupeřka mi to hodně ztížila. Hrála dobře od základní čáry a já jsem nedokázala najít na kurtu místo, kam bych zahrála vítězný úder," řekla Plíšková.

Třicetiletá Češka se v utkání nemohla příliš opřít ani o servis a udělala sedm dvojchyb. Během hry udělala 36 nevynucených chyb. "Skvěle pokrývala kurt, takže jsem za tím musela jít ještě víc a z toho pramenily chyby. Po taktické stránce bylo těžké hrát to samé co v minulých zápasech. Soupeřka si zaslouží pochvalu. Nesehrála jsem špatný zápas, ale určitě dokážu hrát lépe," uvedla lounská rodačka.

Plíšková prohrála s Linetteovou podruhé za sebou. V listopadu na ni nestačila v Poháru Billie Jean Kingové. Polská tenistka vyřadila v Austrálii bývalou světovou dvojku Estonku Anett Kontaveitovou, Jekatěrinu Alexandrovovou nebo čtvrtou hráčku světa Francouzku Caroline Garciaovou, přesto Plíšková věřila v úspěch. Prohry litovala i s ohledem na další vývoj v Melbourne.

"Je to těžké. V turnaji zůstaly jen hráčky, které už jsem porazila, takže té šance je škoda," citoval Plíškovou web Tenisový svět. "Jsem velmi zklamaná, protože to byl zápas, který jsem měla vyhrát a mohla vyhrát. Na druhou stranu jsem tady hrála dobrý tenis, ani ten dnešní zápas nebyl nějak šílený. Turnaj mi ukázal některé pozitivní věci. Těší mě, že jsem se dostala zpátky do téhle fáze, a budu se dál snažit," uvedla semifinalistka Australian Open z roku 2019.

Pro Radiožurnál Plíšková dodala, že si chce v příštích měsících vylepšit postavení v žebříčku WTA. Hlavním cílem jsou pro ni grandslamy. "Ostatní turnaje chci vzít, aby se ta hra někam posunula a abych takový zápas už neprohrála. Nebudu hrát méně turnajů, ale chci třeba zkusit něco jiného nebo zahrát jinak. Chtěla bych si udržet aktivní hru, jakou jsem tu předváděla v prvních čtyřech zápasech. To je asi jediná cesta," dodala Plíšková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

96
Přidat komentář
lenkamarkova
Nevyužila lehký los. Takhle lehký los už na grandslamu mít nebude, neměla nikoho z top 20 ani Linnette není v top 20. Z našich tenistek měla nejlehčí los. Je nesympatická, je to jediná naše tenistka, na kterou se dívat nemůžu, neumí se usmát, hledá chybu jen v trenérech. Letos neporazila nikoho z top 10 narozdíl od Petry Kvitové.
Reagovat
Petra86
Se nedá srovnávat, každá z nich je jiná. Petra je moje nejoblíbenější. Karolína narazila na hráčky, které by měla porazit, ale vždy to nevyjde. U Karolíny to na první pohled vypadá, že ji to nebaví, ale nemusí to tak být. Introverti drží emoce v sobě.
Reagovat
Nola
mne je najviac sympaticka z ceskych hracok, co na srdci to na jazyku smile

kecy typu "jeej ja tu sedim na mieste, kde sedela Serena williams" nepotrebujem zase ja pocuvat...

aj ked dnes prehrala, vlastne skoro nic neobhajuje, vie zahrat na kazdom povrchu, co sa neda povedat o vsetkych hrackach, sezona nekonci a za mna zacala velmi dobre, polepsila si v rankingu a moze hrat uplne v pohode, kedze ju uz nikto nebude brat ako TOP hracku a to jej moze iba pomoct, presne ako tej Magde dnes
Reagovat
turista
Škoda. Kája vyhučela s hratelnou soupeřkou.
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak smile
Reagovat
Drzymalski
Dnes byla Magda lepší tenistka.
Reagovat
George_Renel
Vím, že budu kritizován, ale pro mě je KP nejméně sympatickou českou hráčkou. Ano, jako Češce jí vždy budu přát výhru, ovšem v duelu s jinou českou hráčkou budu vždy přát soupeřce. Důvodem pro mě je její celkové vyjadřování. Někomu se líbí její "nekonvenční" vyjadřování. Já tomu ovšem říkám nedostatek sociální inteligence a to se nedá změnit, je to dáno výchovou, prostředím v rodině kde vyrůstáš. A vůbec nejhorší je kadence její řeči. Mluví tak rychle, že jí skoro není rozumět. Pak není divu, že často plácne nějakou koninu. (Někoho mi tím připomíná...)
Reagovat
Blondie
smile

Vidím to stejně. A u mě je to tak, že jí přeji vše nej v životě, moc doufám, že bude šťastná - ale na těch kurtech jí prostě fandit neumím. Kdysi jsem se fakt snažila, ale no chance.
Reagovat
Fandina
Její máma je vysokoškolačka a nemyslím si, že vyrůstala v asociálním prostředí. Od malička hraje tenis. Takže má svůj program a svůj cíl, na rozdíl od spousty jiných dětí.
Mně je sympatická. Co se týká rozhovorů, tak mají vždycky hlavu a patu. Určitě se nejedná o nějaká placnutí. Na druhou stranu, já bych také neříkala všechno co si myslím, jak to dělá ona. Víc bych se vyjadřovala neurčitě.
Reagovat
Petra86
Vzdělání nikoho neudělá rodičem roku. Karolína je introvertní a to je vrozené, není nutné se nutit do něčeho co člověku není vlastní. Mně u ní nejvíce vadí, že navenek působí, že o to vlastně nemá zájem. Uvnitř to může být zcela jinak.
Reagovat
Fandina
Vzdělání nedálá rodiče roku, ale konkrétně v tomhle případě, když byly obě holky vedené od malička ke sportu, psát že se jedná o asociála, to mi připadá jako úlet.
Reagovat
George_Renel
Ale já jsem nic o asociálovi nepsal. Psal jsem o sociální inteligenci a to je opravdu něco jiného.
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Fandina
Psal si, že jsou nevychované a nevím co ještě. Ukaž mi na jinou rodinu, která vychovala dvě top úspěšné sportovkyně. Příjemné, skromné. Ano, je to výchovou.
Reagovat
George_Renel
Že je nevychovaná jsem taky nenapsal.....smile
Reagovat
Fandina
Psal si, že má nedostatek sociální inteligence a to se nedá změnit, je to dáno výchovou, prostředím v rodině kde vyrůstáš.
Takže jak to tedy je. O jakou rodinu se jedná?
Reagovat
George_Renel
No úplně normální asi ne, když byl otec ve vězení....
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že je to normální rodina. Vzdělaná a inteligentní. Děláš z nich vyvrhele a recidivisty.
Reagovat
Blondie
Lol, v mém okruhu se teda díkybohu nepovažuje za normální, že byl někdo v kriminále za ÚMYSLNÝ trestný čin.

Ale samozřejmě respektuji, že mají jiní lidé odlišné hodnoty a třeba zahrnují zkušenost s vězením do množiny "normální" XD jen si o tom samozřejmě něco myslím.

Jinak... co se týká vzdělané a inteligentní rodiny - nemají obě Plíškovic ségry jen základku a nehovořily opakovaně o tom, že nemají ambice to jakkoliv změnit? Třeba Jágr a Čech si maturu dodělali ;) ne že by to Plíškovic potřebovaly, do konce života se budou válet v penězích.

Ale já holt raději tu Kvitovou, která s maturou v kapse cítí AMBICI a potřebu dál se vzdělávat a alespoň zkusit VŠ, než baby, co jsou spokojené s kategorií "základní vzdělání."
Reagovat
Fandina
Udělat si školu je.mozne kdykoli. Je ubohé na to ukazovat.
Reagovat
Blondie
Lol, Fandino, ty máš fakt problém s chápáním psaného textu, viď?

Můj text je DOKLADEM toho si lze vzdělání doplnit - sama to píšu o Čechovi a Jágrovi.

Zároveň ale obsahuje informaci, kterou vyslovily obě sestry Plíškovic - a sice že jim základka stačí a střední vzdělání si doplnit NEPLÁNUJÍ, protože jim škola nešla smile

Mimochodem, co tvoje vzdělání, když nerozumíš jednoduchému sdělení? ;) já vím, trapné, že. Ona i slovní zásoba o něčem vypovídá :D
Reagovat
Fandina
Já mám Vysokou školu ekonomickou v Praze. Červený diplom mi zkazila jedna dvojka. Jinak ti můžu říci, že celkově mě připadáš dost nepokorná. Stačí jim základní vzdělání. A co? Na tom není nic odsuzujícího, jak to děláš ty. Jejich máma je vysokoškolačka. Je to neláká. A co?
Samozřejmě je hospodářská kriminalita špatně. Ale záleží také na celkovém pohledu na lidi. Co dělají, jak se chovají. Já znám rodinu, kde táta se zapletl s daněmi a taky šel sedět. Ale jinak jsou to samí slušní lidé. Trpět předsudky je nesmysl.
Máš se ještě hodně co učit.
Reagovat
Blondie
Jo jo, opakovaně (!!!!!!!!!!!) seděl, ale jinak slušňák smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Opakovaně za jeden trestný čin.
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile

Hotový anděl :D
Reagovat
Fandina
Jsi trapná.
Reagovat
Blondie
Už jsem se bála, že nepoužije své oblíbené slovo :D

Nejtěžší gympl v Praze zvedá samé desítky smile
Reagovat
Fandina
Nemusíš se bát, pokud se budeš chovat trapně, napíšu to vždycky.
Reagovat
Blondie
Asi tak :-)
Reagovat
Petra86
Zase člověk nemůže mít všechno, ale je sama sebou, kdyby se snažila hrát si na něco co v ní není bylo by to stejně poznat. IG a EG jsou věci, které moc ovlivnit nejdou, člověk na sobě může zapracovat, ale úplně změnit svůj vnitřek ne. Kdybychom byli všichni stejní byla by to nuda.
Reagovat
Krisboy
Uvnitř je to určitě jinak, Karolína je nejen tenistka, ale zároveň i obrovská tenisová fanynka. Prý kouká na všechny zajímavé zápasy, když může. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pocit, kedy sa pred zapasom tesis z dobrého zrebu na QF a potom zahučíš.

Na druhu stranu mi je Plisková celkom sympatická tymito neotrlými vyjadreniami, kedze to sú prihody akoby vystrihnuté z bežného života.

#KtoVysokoLietaNizkoPadá
Reagovat
Torn
Meleš bláboly. Vytrháváš věci z kontextu. Tohle mi přijde krajně trapné.
Reagovat
Teo
A přesně to jsme tady před tímhle zápasem říkali. Jakmile Karolína naroste sebevědomí a prohlásí, jak je dobrá, v dalším kole letí.

Taková klasika smile
Reagovat
Blondie
Ona jen odpovídala na dotaz...
Reagovat
smazaný uživatel
Na kazdy dotaz sa dá odpovedat nejakou všednou alibistickou formulkou, kde vzdáš hold svojmu nasledujúcemu súperovi tak, aby to bolo politicky korektné a nevybočovalo zo všeobecne uznávaného etického kódexu športovca.

Ja nevravím, že to je tak správne, ideálne je nájsť nejaký balanc. Nech nemá fanusik pocit, ze sa pozerá na hovorcu globálneho korporátneho združenia, ale na človeka z mäsa a kostí.
Reagovat
Torn
Tohle ona udělala, tak nelži. Pokud někoho směteš 6:0 a 6:4, tak říct...no nevěřim si. To může napsat je trouba. Tady nejde o to, co řekla, ale že to je Karolína. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mne je Plíšková úplne volná, skoro som zabudol, že je Karolína. Ja s ňou nie som emočne nijako spätý, takže naozaj nemám najmenší dôvod hodnotiť ju tendenčne. Moc to prežívaš.
Reagovat
Alien
Karolína? Jaká Karolína?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přečti si znova celou větu smile
Reagovat
Teo
Já už tohle pozoruju pár sezon. Dostane se daleko, pak prohlásí něco ve smyslu, že může porazit kohokoliv a jak hraje dobře, a v dalším kole letí. Přijde mi to až komický.
Reagovat
Blondie
Jako... jo, taky to pozoruji.

Otázkou je, zda se tak nedostává pod tlak v oblasti nevědomí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Někdy je to skoro až do bezvědomí.smile
Reagovat
tommr
následující program Karolíny je taky zajímavej. Pokud se ještě neodhlásí tak má v nejbližší době v plánu:

Abu Dhabi (kvalifikace!)
Doha (kvalifikace!)
Dubai
Reagovat
Blondie
To jí nemohou dát WC do hlavní?
Reagovat
Holahej
..mohou.., ale není oblíbená,..ani v zákulisí, na WTA společenských akcí, viz jejich sítě, nedostává prostor, na rozdíl třeba od Petry, kyselý obličej, vystupování, podání rukou teď s ML, leklá ryba, kouká jinam, odcházející hráčky po prohrách pozdravily při odchodu z kurtu publikum a ona nic, měla snadný los, který ji pomohl dojít daleko, nabubřelé chování, projevy nesympatické, od toho se odvíjí její podpora, Ons, Pegula, vysoko postavené, prohrály, ale soupeřky objaly, s fanoušky se rozloučily.
Reagovat
tommr
divoké karty se naštěstí neudělují podle tvých kritérií ...
Reagovat
Nola
tlaci ta kamienok v bote? nedavno som tu pisala, ze k haterom sa nevyjadrujem, ale toto ma dokonale rozosmialo smile
Reagovat
Blondie
Řada hráček má Plíškovou ráda. Pokud vím, kamarádí se s Halep, s Julií Görges... a je zjevné, že ji mají rádi i nějaké Česky, pěkně o ní mluví Tereza M...
Reagovat
Fandina
O kom to mluvíš, o Káje určitě ne. Je oblíbená a mají jí rádi. Ona je celkem vtipná a i příjemná. Několikrát jsem se s ní bavila a mohu to potvrdit.
Reagovat
Fandina
A ve společnosti se chová skromně. Žádné excesy. Je nenápadná.
Reagovat
GaelM
V Abu Dhabi je druhá pod čarou do MD, to by asi mohlo klapnout. Určitě budou nějaké odhlášky.
Reagovat
Blondie
Já jsem sice hejtr, ale tohle je pěkný článek a celkem bych ho podepsala. KP není možné podceňovat a tohle bylo další z jejích pěkných zvednutí.
A respekt zaslouží jen za to, los nelos.

https://www.sport.cz/clanek/nazory-komentare-komentar-dobra-zprava-z-australian-open-otravena-pliskova-je-pryc-3930129#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest208_reklama_na_4_pozici_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
jirkaS
občas kouknu na diskuzi na sport.cz
(tenis,biatlon) a jsem pokaždé ujištěn,
že je to hnízdo hejtrů, co tam je
za názory, to nejsou žádní fandovésmile
Reagovat
Blondie
Tam na diskuze v rámci zachování duševního zdraví vůbec nechodit...
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
tommr
v letošní Race je Karolína dokonce na 10.místě jako nejlepší z našich ... smile
V top-30 je celkem 6 českých hráček včetně obou Lind ... smile
Reagovat
tommr
Karolína po dnešku zase vypadla z top-20. Zatím je v průběžným žebříčku na 21.místě, ale může se před ní ještě dostat Linette pokud by v semifinále porazila Sabalenku ...
Je ale stejně jen otázka času kdy se Karolína zase do top-20 dostane. Až do začátku antukový sezony nic neobhajuje a tak jí budou za každou výhru přibývat body ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aspoň nějaká dobrá zpráva smile
Reagovat
Liverpool22
Hlavně tady za QF si připíše slušnou porci bodů a z toho může žít celou sezónu - polštář má slušně založený smile
Reagovat
vladka
Hraje hrozně, prolezla jen díky losu a občasným servisům. Netvořivá, nepohyblivá..Na dnešní hru nemá - už dlouho..
Reagovat
Krisboy
Na tom něco je. Tenis se stále vyvíjí, i od dob Big4 pokročil v intenzitě, taktice...Tak jako se nevyvíjel p.Berdych a špička mu postupně utekla a zároveň ho dohnali mladí, Karolína prožívá něco podobného.
Reagovat
GaelM
To je pro Berdycha dost neuctivé srovnání. Jemu se naopak dlouhodobě dařilo držet pod sebou řadu mladších kvalitních hráčů, až dokud ho nezradilo zdraví. Měl akorát smůlu, že hrál v éře big4, na které většinou herně neměl a dostával se přes ně jen výjimečně, když tomu byly nakloněné všechny okolnosti.
Reagovat
Krisboy
Jistě, ale Berdych za deset, patnáct let kariéry neudělal v podstatě žádný pokrok (narozdíl od Djofedala), mlátil to furt stejně. Jsem si jist, že Berdych ve své nejlepší formě, tzn. před cca 7-10 lety, by dnes už nestačil.
Reagovat
GaelM
To by mě zajímalo, z čeho ta jistota pramení. Tomáš hrál 17x (!!!) na GS čtvrtfinále nebo víc a z toho jen 4x ho dokázal vyřadit někdo mimo big4. 2x to byl následný vítěz celého GS (Wawrinka, Čilič), jednou Söderling (na antuce tehdy dvojka za Nadalem) a jednou Gulbis - jediný případ, kdy se takhle daleko nechal přetlačit vyloženě slabším hráčem.

Podle mě by Berdych model 2010 byl letos v top3 a útočil by na ten vytoužený grandslam. Federer je pryč, Nadal s Murraym mají zdravotní problémy. Djokovic by byl pořád silnější, ale ti mladší by měli s Tomášovou konzistentností velké problémy.
Reagovat
Krisboy
Neber mě tak za slovo, samozřejmě jistotu mít nemohu, je to jen názor.
Prostě si myslím, že třeba Alcaraz, Medveděv nebo třeba Tsitsipas v top formě by byli dlouhodobě lepší, než Tomáš v top formě.
Reagovat
Alien
Djofedala? Jakýho Djofedala?
Reagovat
Torn
Nesrovnával bych mužský a ženský tenis.
Reagovat
Holahej
smile
Reagovat
Torn
Blá, blá, blá... :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pak bych si položil otázku: Má větší pokrytí kurtu Cyp nebo Magda? Protože J2rka tam místo pro winnery našel. A rychlost winnerů se v průměru mezi top muži a top ženami zas tak neliší. Úlety jako Bazalka jsou, ale průměr je prostě hodně podobný. Takže pes bude zřejmě zakopaný jinde...
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Mně spíš přijde po celou dobu její kariéry, že je hrozně nemotorná.... Pakliže proti ní hraje běhavá soupeřka s dostatečně agresivními údery a rozběhá ji, tak je najednou zranitelná. Spoléhat se na servis je velice vrtkavé.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To sice ano, protože je vysoká, ale jak tu psal Ondra Jirásek, proti Číňance víc tlačila, držela aktivitu na své straně a to byl klíč k výhře i v dnešním zápase. Hrát z defenzivy si může dovolit jen pár hraček typu Markéty. Kája proti tvořivé hráčce jakou je Magda prostě musí bořit. To se jí bohužel dařilo jen chvílemi a to nestačí. V boji o SF GS už vůbec.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Souhlasím s vámi kluci, jenom si osobně myslím, že útočný styl hry je více náchylný na výkyvy. Karolína potřebuje plán B, nejsem si jist, jestli je to fyziologicky možné no.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na plán B je ve 30letech dost pozdě. Ano, Roger ho našel, ale ten měl přeci jen podstatně jiné možnosti a schopnosti.

Naopak si myslím, že její plán A může fungovat, jen by se ho měla pevně držet a hlavně brousit k dokonalosti.
Reagovat
Liverpool22
Ano - Roger pod vedením Edberga to byla tenisová fantazie v obrovské intenzitě - náběhy na síť. smile Tohle bohužel už ve 30letech asi u Káji nejde - navíc jak píšeš schopnosti Rogera jsou trošku někde jinde.....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já doufám, že část Rogerova umu uplatní v ženském tenisu Leylah, která možná ještě s Naducánkem hraje míče až neuvěřitelně brzy po odskoku. I Petra je v tomhle výborná, ale nikdy to nepoužívala v takovém rozsahu. Možná ještě další z našich holek jsou na tom podobně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teď jsem koukal, a docela překvapeně, že Leylah proti Káje ještě nehrála. A po tom, co jsme tu probírali se obávám, že by zápas nedopadl pro Káju vůbec dobře.
Reagovat
Krisboy
Přesně tak, jak Roger, tak Djok i Rafa se neustále vyvíjeli/vyvíjejí a zlepšovali se, Plíšek i Berdych se zasekli a melou si furt svou.
Reagovat
Liverpool22
smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je to tak, přesto si myslím, že by s tim svým stylem mohla být ještě poměrně úspěšná. Nicméně předpokladem pro to je mít precizní servis a soupeřky honit po kurtu plackama cross i po lajnách. V tomhle zápase ovšem nedělala pořádně ani jedno ani druhé.
Reagovat
Liverpool22
smile smile nic nekončí jedeme dál - budou další turnaje smile
Reagovat
Blondie
A zdraví. Není agresivní styl náchylnější na úrazy?

(fakt nevím, ptám se)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak na to tu jsou spíš jiní. Hlavně musí vědět její fyzio, kam až si může dovolit zajít bez většího rizika.
Ale ona by nemusela moc přidávat, spíš jen víc využívat toho, co umí nejlíp.
Reagovat
Torn
Každý hráč se spoléhá na své zbraně. Magda hraje svůj životní turnaj. V minulosti jí Karolína mazala na chleba. Se podívej, co Polka uhrála loni. :) Finále někde v Indii. To vypovídá za vše. I kdyby AO vyhrála, tak pravděpodobně pak herně zase spadne.
Reagovat
Liverpool22
Ano - pes bude zakopaný jinde. Všeobecně platí, že je potřeba si přiznat chybu a nelhat si do vlastní kapsy - pak je šance posunu - výhry na GS.

Konkrétní příklad: Ana Ivanovič po svém 1 finále na GS, kde schytala debakl od J. Henin přiznala, že byla ztuhlá, paralyzovaná, nervní....Zkrátka se nedokázala uvolnit a nedokázala trefit kurt, ale tím, že si dokázala přiznat chybu, vše správně analyzovat, uvědomit si svoje pocity, emoce...., tak v dalším finále, které opět prohrála už hrála super a ve svém 3 finále se už dočkala a brala titul na RG....
Navíc Ana je narozena ve Štíru, kde emoce, pocity, instinkty....hrají velkou roli a tím, že si vše správně uvnitř sebe rozebrala, pochopila svoje pocity, emoce...., tak proto nakonec vyhrála - je to jeden z pozitivních příkladů....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
njn, Káje je 30. Není mi jasné, že by s týmem na psychice nepracovali takovou řádku let.smile
Reagovat
Liverpool22
Tu Anu jsem zmínil záměrně jelikož mi dnes Kája přišla psychicky paralyzovaná, ztuhlá....a od toho se odvíjelo vše ostatní - špatná řeč těla, pasivita, laciné chyby.....A pokud si to nepřizná, tak se bohužel neposune dále nebo-li chyba je v hlavě - to už říkal Kotyza viz. broučci v hlavě...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
O zamrznutí jsem psal těsně před zápasem - bohužel se to opět stalo, ale nemyslím že až tolik jako jindy. Měla zápasy, kdy prostě nemohla běhat, servírovat ani trefit kurt.
Reagovat
Torn
Tak ona tohle ěla dřív, proto měla problém prolomit 3. kolo, ted už ten problém nemá, nicméně jde o zvyk a praxi. Pokud ví, že se dokáže dostat přes třetí kolo relativně často není to problém, ale dostávat se pravidelně do SF, F nebo vyhrát GS, to už je další meta. Karolína ve finále US Open i Wimbledonu měla těžké soupeřky (Rozhodně víc než taková Flavie nebo Bára Krejčíková), jenže tam vždycky začala panikařit. Na US Open to bylo vedení ve třetím setu a ve Wimbledonu šílený první set.
Reagovat
Krisboy
Nepochopila, že místo pro winner se nemusí jen pasivně hledat, ale dá se aktivně vytvářet.
Reagovat
Krisboy
... na rozdíl od toho J2rky.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Pro mě docela nepochopitelné prohlášení. Nevím, co na to experti.
Reagovat
Blondie
QF je porad uspech, kdo to po tom prelomu roku cekal?
Navic spousta bodu do zebricku a demonstrace, ze rozhodne neni odpiskana hracka.

K lepsimu vysledku ji nepustila hlava. Pracuje vlastne KP s nejakym psychologem? Nemyslim Jelinka.
Reagovat
Torn
Tak on Jelínek stačí. Tohle je prostě v Káje.
Reagovat
Blondie
Třeba ne? Kouče mění, aby tu její skládačku správně sestavili a pomohli jí. Třeba by jí nový přístup k hlavě pomohl ještě víc.

Ale je to teorie, třeba to dávno řeší...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist