Arcibiskup Viganò prináša dôležitý odkaz celému svetu

29. januára 2023

(Foto/Video: Rumble)

„Ak je kriminálny útok na ľudstvo globálny, odpor musí byť tiež globálny.“ 

Arcibiskup Viganò vyzýva svetových vodcov, politikov a ďalších jednotlivcov z dôležitých sektorov a inštitúcií, ktorým záleží na dobre svojich občanov, na vstup do medzinárodnej antiglobalistickej aliancie.

Bývalý apoštolský nuncius USA, bývalý generálny sekretár Vatikánskeho mestského štátu odhalil finančnú korupciu vo Vatikáne a tiež sa postavil proti sexuálnemu zneužívaniu pápežom Františkom a ostatných cirkevných predstaviteľov má dôležitý odkaz pre svet.

Nech už je vaše presvedčenie akékoľvek, táto správa je určená VŠETKÝM:

Vážení priatelia, už dva roky sme svedkami veľkého globálneho prevratu, v ktorom finančná a ideologická elita uspela, prevzatie kontroly nad časťou národnej vlády, verejných a súkromných inštitúcií, médií, súdnictva, nad politikmi a náboženskými predstaviteľmi.

Tí všetci bez rozdielu sa stali otrokmi týchto nových Pánov, ktorí im zaisťujú moc, peniaze a spoločenské potvrdenie pre svojich komplicov. Zo základných práv, ktoré až do včerajška boli prezentované ako nedoceniteľné boli pošliapané v mene núdzového stavu. Dnes je to zdravotný núdzový stav, zajtra ekologický núdzový stav, potom internetový núdzový stav.

Tento globálny prevrat zbavuje občanov možnosti akejkoľvek obrany. Pretože zákonodarná, výkonná a súdna moc sa spolupodieľajú na porušovaní zákona spravodlivosti a účelu pre ktorý existujú. Jedná sa o globálny prevrat, pretože tento kriminálny útok na občanov sa vzťahuje na celý svet až na veľmi vzácne výnimky.

Je to svetová vojna proti všetkým, a aj tým, ktorí nechcene ešte nepochopili význam toho, čo sa deje. Nie je to vojna so zbraňami, ale s nelegitímnymi pravidlami, zlou ekonomickou politikou a neprijateľným obmedzovaním prirodzených práv. Nadnárodná organizácia veľkou mierou financovaná konšpirátorom tohto prevratu, hrubo zasahuje do vlády jednotlivých národov, do životov, vzťahov a zdravia miliárd ľudí.

Robia to pre peniaze, ale ešte viac pre to, aby centralizovali moc a aby bola nastolená planetárna diktatúra. Je to veľký reset svetového ekonomického fóra (WEF), Agendy 2030 pod vedením Organizácie spojených národov. Je to plán Nového svetového poriadku v ktorom „univerzálna republika“ zotročí každého a naše náboženstvo ľudstva zruší vieru v Krista.

Tvárou v tvár tomuto globálnemu prevratu je nevyhnutné vytvoriť medzinárodnú antiglobalistickú alianciu, ktorá združuje všetkých, ktorí sa chcú postaviť diktatúre, ktorí nemajú ochotu stať sa nejakými otrokmi štátu bez tváre, ktorí nechcú zrušiť svoju vlastnú identitu, vlastnú individualitu a vlastnú náboženskú vieru. Pokiaľ je útok globálny, tak aj obrana musí byť globálna.

Vyzývam vládcov, politikov, náboženských vodcov a intelektuálov, všetkých ľudí dobrej vôle vyzývam, aby sa zjednotili v alianciu, ktorá zaháji antiglobalistický manifest a krok za krokom sa odkloní od tejto dystopie NWO a navrhne konkrétne alternatívy politického programu inšpirovaného spoločným dobrom, morálnymi princípmi, tradičnými hodnotami, ochranou života a prirodzenej rodiny, ochranou podnikania a práce, podporou vzdelania a výskumu a s úctou k stvoreniu. Táto antiglobalistická aliancia bude musieť spojiť národy, ktoré budú chcieť uniknúť tomuto pekelnému jarmu tyranie a potvrdiť vlastnú suverenitu, ktorí zdieľajú ich spoločné princípy, spoločnú túžbu po slobode, spravodlivosti a dobre. Pomôže odsúdiť zločiny elít a identifikovať tých, ktorí sú za zločiny zodpovední, odsúdiť ich pred medzinárodnými tribunálmi, obmedziť ich nadmernú moc a škodlivý vplyv. Pomôže zabrániť pôsobeniu lobistov predovšetkým tým, že zabráni korupcii štátnych úradníkov a tých, ktorí pracujú v informačnom priemysle. A formulácií, že sa jedná o kapitál, ktorý sa používa k destabilizácii spoločenského poriadku.

V krajinách, kde je vláda podriadená elite, budú schopní zaviesť ľudové hnutia odporu a spoločenstvo národného oslobodenia. Včítane zástupcov všetkých spoločenských vrstiev, ktorí navrhnú radikálnu reformu politiky inšpirovanú obecným blahom a rozhodným postavením sa proti neomaltheziánskemu projektu globalistickej agendy. Vyzývam všetkých, ktorí chcú brániť tradičnú kresťanskú spoločnosť, aby sa spoločne stretli na medzinárodnom fóre konajúcom sa čo najskôr, na ktorom sa stretnú zástupcovia jednotlivých národov, aby predstavili vážny, konkrétny a jasný návrh. Môj apel je určený politickým predstaviteľom a vládcom, ktorým záleží na dobre a blahu svojich občanov. Žiť bokom od starého politického systému a logikou vnútenou systémom k zotročeniu pre moc a peniaze.

Zvolal som kresťanské národy od východu na západ, vyzývam hlavy štátov a zdravé sily inštitúcií ekonomiky práce, univerzít, zdravotníctva, informácií, aby sa pripojili k spoločnému projektu. Narušiť starý systém a odložiť nepriateľstvo, ktoré nepriateľ ľudstva vytvoril v mene rozdelenia a ovládnutia.

Neprijímame pravidlá protivníkov, pretože sú vytvorené práve preto, aby nám zabránili reagovať a zorganizovať účinnú a dôraznú opozíciu.

Vyzývam národy a ich občanov, aby sa spojili pod krížom nášho Pána Ježiša Krista, jediného Kráľa a spasiteľa. Princa mieru.

Založme túto antiglobalistickú alianciu. Dajme jej jednoduchý a jasný program. Osloboďme ľudstvo od totalitného režimu, ktorý v sebe spája hrôzy najhorších diktatúr všetkých dôb. Pokiaľ budeme aj naďalej otáľať, pokiaľ nebudeme chápať hrozbu, ktorá sa nad nami všetkými vznáša a pokiaľ nebudeme reagovať tým, že sa zorganizujeme do pevného a odvážneho odporu, tak tento pekelný režim, ktorý sa zavádza všade, nebudeme schopní zastaviť. Všemohúci Bože pomáhaj nám a chráň nás.

JE TO VOJNA PROTI CELÉMU ĽUDSTVU

V tejto zložitej dobe globálnej krízy je dôležité, aby sme sa nerozdeľovali kvôli rôznym presvedčeniam. Musíme sa spojiť proti tejto univerzálnej hrozbe, ktorá by mohla navždy zničiť náš svet. Nejde o boj o náboženstvo o politiku alebo názory. JE TO VOJNA PROTI CELÉMU ĽUDSTVU.

Spojte sa prosím s dobrými ľuďmi na celom svete, spojme sa v jeden celok. Globalisti chcú zotročiť každú dušu na Zemi.

Klaus Schwab zo Svetového ekonomického fóra (WEF) vysvetľuje svoj plán úplne jasne: „Nebudete vlastniť nič, nebudete mať súkromie a budete šťastní“ Vskutku, pretože im bude patriť všetko a nám ukradnú všetky naše práva.

POKIAĽ BUDEME MLČAŤ, TAK ONI USPEJÚ

Nenarodili ste sa však preto, aby ste boli otrokmi zlých pánov. NARODILI STE SA, ABY STE BOLI SLOBODNÍ. Pomôžte brániť svabodu ľudstva. Mnoho ľudí si vôbec neuvedomuje, čo ich čaká. Sú zaslepení médiami, ktoré ovláda zločinecká elita.

JE NA NÁS, ABY SME INFORMOVALI NAŠE KOMUNITY. Akonáhle ľudia zistia pravdu, prestanú sa podriaďovať a Nový svetový poriadok padne.

ZVÍŤAZÍME!

AC24.CZ

Zanechajte nám komentár

Predchadzajúci článok

NÁZOR

Temný proces v pozadí - vládnuci chcú všetko, a preto musia občanov zbaviť majetku a slobôd

Pred troma rokmi, v januári 2020, sme si, ešte nič zlé netušiac, čítali články o prípadoch covidu-19 v Číne. Prvé nakazenia ...

Nasledujúci článok

Spravodajstvo

Ako prezident by som ako prvé navštívil Rusko

Štefan Harabin: Ako prezident by navštívil Ruskú federáciu a nadviazal výhodnú spoluprácu pre Slovensko práve tam JUDr. Štefan Harabin dostal ...
Aktualizované 24.4. 18:33
Spravodajstvo

Národné parky a cyklotrasy v PSK by mohli mať snímače na zber dát

„Tešíte sa na kontrolný systém? …pod rúškom rozvoja turizmu a iných športových aktivít vás pomaly uvrhnú do digitálneho koncentráku a ...
Aktualizované 24.4. 22:13
Spravodajstvo

Petícia - Vráťte korunovačný kríž späť domov! Náš najväčší národný artefakt bol odvezený do Nemecka!

V Čechách vznikla PETÍCIA za navrátenie korunovačného kríža a ďalších významných artefaktov. Verejnosť je pobúrená… Čo sa skrýva za zámerom ...
Aktualizované 25.4. 11:13
NÁZORSpravodajstvo

SHO VYZÝVA: Pomôžme civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom útokov

Dámy a páni, Slovenky a Slováci, pomáhať ľuďom, ktorí sa ocitnú v núdzi je veľmi dôležité a potrebné. Ale sú ...
Spravodajstvo

Šefčoviča na post eurokomisára za SR opäť Fico navrhne?

Vážení priatelia, Fico navrhuje otvorene a verejne probanderovského lotra Ševčoviča, aby nás zastupoval v Európskej Únii. Štefan Harabin Pretláčateľ Green ...
Aktualizované 25.4. 09:26
Spravodajstvo

Izrael mení nemocnice na masové hroby, zatiaľ čo Západ sa zameriava iba na „antisemitizmus“

Caitlin Johnstoneová a jej schopnosť vystihnúť podstatu pokrytectva Západu. Tentokrát na príklade masových hrobov, o ktorých sa mlčí, a antisemitizme, ...
Aktualizované 26.4. 00:46
Spravodajstvo

SLOVENSKÁ REPUBLIKA – právny štát alebo pokrytecká demokracia?

Človeka prestala prekvapovať lož druhých, on sám sa snažil byť lepším človekom Lož sa stáva normou, FORMA je dôležitejšia ako ...
Aktualizované 24.4. 12:19
Spravodajstvo

Korunovačný kríž vyvezený z ČR do saských Drážďan

Korunovačný kríž vyvezený z krajiny, prečo? Hana Sar Blochová prináša dôležité informácie k aktuálnej udalosti – vyvezeniu korunovačného kríža z ...
Spravodajstvo

Harabin: O ilegálnom Pakte o ilegálnej migrácii

Harabin o ilegálnom Pakte o ilegálnej migrácii: „EÚ smie upravovať iba legálne procesy migrácie. Otázky vstupu na naše územie, či ...
Aktualizované 25.4. 22:26
Spravodajstvo

Harabin tvrdí, že by mal byť zrušený aj špeciálny súd. Huliak ho prirovnal k líške medzi sliepkami

Rudolf Huliak navrhol do súdnej rady Štefana Harabina Nahradiť by mal Jána Mazáka, ktorého odvolali pre podozrenia, že ako šéf ...
Spravodajstvo

BARÁNEK – ROSTAS: DVA ODLIŠNÉ POHĽADY NA STRANÍCKY SYSTÉM

Diskusné vstupy T.E. Rostasa na česko-slovenskom debatnom fóre o budúcnosti vývoja Európy na verejnom podujatí Zuberecké chodníčky, 19.4. -21.4.2024 Spor ...