Společnost Vesta jmenovala Shimona Steinmetze finančním ředitelem

Atlanta 31. ledna 2023 PROTEXT/PRNewswire) - Vedení globálních finančních operací a strategií rozvoje společnosti se ujal odborník na růst a technologický trh.

Společnost Vesta, přední světová platforma pro garanci transakcí při nákupech online, dnes oznámila, že na pozici finančního ředitele přijala Shimona Steinmetze, vedoucího pracovníka v oblasti podnikové transformace.

Steinmetz má více než 20 let zkušeností se spoluprací s manažerskými týmy a investory soukromého kapitálu, kterým pomáhal zvýšit provozní výkonnost a maximalizovat hodnotu pro zúčastněné strany. Naposledy Steinmetz působil jako seniorní člen správní rady ve společnosti Alvarez & Marsal v oblasti finančních služeb a transformace, kde se specializoval na pomoc klientům při řešení těch nejsložitějších obchodních problémů s cílem dosáhnout vyčíslitelného zvýšení hodnoty celé společnosti.

Steinmetz v minulosti působil jako finanční ředitel ve společnosti MerchantE v Atlantě, kde stál za transformací, která výrazně zvýšila hodnotu celého podniku, a také jako finanční ředitel společnosti Finjan Holdings zaměřené na kybernetickou bezpečnost, která pod Steinmetzovým vedením vstoupila na burzu Nasdaq.

"Jsme nadšeni, že se Shimon připojil k našemu vedení v době skvělého růstu společnosti," řekl Ron Hynes, generální ředitel společnosti Vesta. "Má za sebou hvězdné výsledky v oblasti dosahování hmatatelných výsledků a vytváření dlouhodobě udržitelné hodnoty. Rozsah jeho zkušeností bude neocenitelný při podpoře našich operací, které mají uspokojit celosvětovou poptávku po našich službách."

Jako finanční ředitel bude Steinmetz řídit globální finanční organizaci společnosti Vesta a její činnosti včetně zvyšování výkonnosti, finančních operací, rozvoje společnosti, získávání investorů, technologické transformace, řízení zainteresovaných stran a dalších. Bude přímo podřízen generálnímu řediteli společnosti Ronu Hynesovi a bude působit v kanceláři společnosti Vesta v Atlantě v Georgii.

"Jsem nadšený, že se mohu připojit ke společnosti, která se snaží pomáhat firmám po celém světě růst a uspět tím, že eliminuje podvody a zvyšuje počet schválených transakcí," řekl Shimon Steinmetz, finanční ředitel společnosti Vesta. "Těším se, že budu podporovat činnost společnosti při jejím dalším rozšiřování a upevňování jejího vedoucího postavení v ekosystému prevence podvodů a schvalování transakcí napříč odvětvími."

Steinmetz zahájil svou kariéru v oblasti technologií jako investiční profesionál ve společnosti TH Lee Putnam Ventures a jako investiční bankéř v oblasti technologií ve společnosti Cantor Fitzgerald. Na začátku své kariéry pracoval v oblasti dluhopisů ve společnosti Salomon Smith Barney a v investičním bankovnictví v bance Goldman Sachs. Získal titul MBA na University of Chicago Booth School of Business a bakalářský titul na Yeshiva University.

O společnosti Vesta

Vesta je globální společnost poskytující záruky za transakce při online nákupech, která zajišťuje bezkonkurenční míru schválení a bezproblémovou zákaznickou zkušenost a zároveň eliminuje zpětné platby a další formy digitálních podvodů. Společnost Vesta se od konkurence liší používáním sofistikovaných datových systému a více než 25 lety zkušeností a přináší vhled do některých z nejzávažnějších světových hrozeb a nejnáročnějších trhů. Na její služby se spoléhají přední značky v oblasti elektronického obchodování, cestování, finančních služeb a telekomunikací, kterým umožňuje činit informovaná rozhodnutí a poskytuje 100% záruku ochrany transakcí a příjmů v reálném čase. Další informace najdete na adrese www.vesta.io.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1992670/Vesta_Corporation_Shimon_Steinmetz_CFO.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1840951/Vesta_Logo.jpg

KONTAKT: Cristi Stein, viceprezidentka pro růstový marketing, media@vesta.io

Klíčová slova USA-trh-Vesta

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.