AKTUÁLNĚ: Sněhová bouře prošla krajem! Havárie kamionu na Mostecku, hromadná nehoda u Teplic
Havárie kamionu na Mostecku. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Ústecký kraj - Ústecký kraj zasáhla zimní bouře. Objevily se i blesky. Na silnicích je několik nehod. Systém Comma postupuje aktuálně přes střední Čechy k jihovýchodu. Na jeho čele měříme nárazy kolem 75 km/h a intenzivní srážky.

Srážky byly v nižších polohách dešťové nebo dešťové se sněhem. Výše se vyskytuje sněžení. To působí komplikace na silnicích. Na komunikaci z Mostu na Louny havaroval ve stoupání nad Korozluky ve směru na Louny kamion. Část návěsu zasahuje do jízdního pruhu, část vozu je v příkopu. 

Hromadná nehoda se stala u Hostomic na silnici mezi Bílinou a Teplicemi. Havárie se stala ve zúžení, střetly se tři vozy, silnice je neprůjezdná.

V platnosti do čtvrtečního rána je výstraha Českého hydrometeorologického ústavu před čerstvým západním až severozápadním větrem, kdy bude místy v nárazech dosahovat kolem 20 m/s (70 km/h). Větrno má být až do víkendu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru