Netflix nám již za necelé dva měsíce představí další jihokorejskou podívanou, která tentokrát zavítá do světa profesionálních zabijáků. Přesněji se tak stane v nadcházejícím akčním thrilleru jménem Kill Boksoon, na jehož první trailer, který především slouží jako oznámení o datu premiéry, se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se zde stane svobodná matka jménem Gill Bok-soon (Do-yeon Jeon), která má plné ruce práce s vychováváním své puberťácké dcery. Zároveň se ale také jedná o nájemnou profesionální vražedkyni, která je ve svém oboru naprostou špičkou. Může se totiž chlubit stoprocentní úspěšností, protože veškeré kontrakty, které jí přistály k nohám, splnila na jedničku. Pracuje tak pro společnost M.K. Ent., jejímž šéfem je muž (Sol Kyung-gu), který je za její vynikající trénink zodpovědný. 

Gil se tak musí naučit najít rovnováhu mezi dvěma životy, které vede. Musí z ní být tedy pořádná matka, která tu pro svou dceru vždy bude, a zároveň si udržovat svou skvělou zabijáckou reputaci. A i přestože svému „zaměstnavateli“ vděčí za svůj trénink, zároveň si uvědomuje, že se i tak jedná o muže, kterému nelze věřit ani nos mezi očima. A pokud udělá sebemenší chybu, může ztratit úplně všechno. Jak svou zabijáckou kariéru, tak i svou rodinu.

Jednoho dne má dojít k prodloužení smlouvy mezi ní a společnosti M.K. Ent., nicméně vše se zkomplikuje poté, co do života Gill vstoupí nečekaná překážka. A je jasné, že ji bude třeba vyřešit celou řadou bouchaček. V následujících týdnech se snad dočkáme plnohodnotného traileru, který nám o hlavním příběhu poodhalí více detailů. 

O scénář a režii se postaral filmař Byun Sung-hyun, který je například zodpovědný za snímky jako Naui P.S. pateuneo (2012) a Nelítostní (2017).

Dále se dočkáme herců jako Hwang Jung-min, Sol Kyung-gu, Koo Kyo-hwan a Andreas Fronk.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 31. 3. 2023.