Bratislavské studio Nine Rocks Games, které patří pod vydavatele THQ Nordic, představilo první větší placený přídavek do své prvotiny, loveckého simulátoru Way of the Hunter.

Way of the Hunter spatřil světlo světa v létě loňského roku ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Oznámené DLC obohatí hru o třetí krajinu. Lovit zvěř budete moci nejen v USA a Evropě, ale nově také poznat úchvatnou krajinu Aljašky a rozmanitou divokou přírodu.

Na Aljašce bude vaším úkolem chránit přírodní zdroje regionu. „Ponořte se do nezkrotné divočiny a setkejte se se 14 různými druhy, od medvědů kodiaků po wapiti západní,“ láká tisková zpráva.

Je tady totiž příběh. Budete čerstvě vystudovaným Wildlife Trooperem, jenž řídí křehký ekosystém tím, že redukuje populaci některých druhů ve prospěch ostatních. Čekají na vás zelené pastviny, stoupající vrcholky hor i bujné deštné pralesy.

Společně s Aurora Shores DLC dorazí bezplatná aktualizace s kuší, jež je dokonalou zbraní pro tichý lov, aniž byste rušili ostatní zvířata a okolí. Zdarma je také UTV DLC, které vyšlo 19. 1. 2023.

Aurora Shores se bude prodávat za 10 eur. Vyjít prý může 23. 2.