Váhy – nejlaskavější ze všech znamení. Tipy, jak tyto partnery udržet zamilované a šťastné

Váhy – nejlaskavější ze všech znamení. Tipy, jak tyto partnery udržet zamilované a šťastné
Lidé narozeni ve znamení Vah jsou nadměrně laskaví, ale také dosti plaší. Musíme je znát dlouho, abychom pochopili, o co se snaží a co je udrží šťastné. Pokud jste ve vztahu s tímto člověkem, může být celkem oříšek chovat se tak, abyste si jejich zamilovanost udrželi. Dnes Vám přinášíme tipy, jak na to.

Naplánujte si výlety v přírodě

Nejlépe s přespáním pod širákem. Váš partner si toto vždy přál, přijde mu to totiž romantické. Všichni lidé z jeho znamení milují přírodu, Váš partner tudíž není výjimkou. Také mu tímto skutkem dáte najevo, že se staráte o jeho zájmy a že Vám není jedno, co budete dělat, a že nehledíte pouze sami na sebe, nýbrž myslíte i na něj.

Dokažte svému miláčkovi, že jste schopni opětovat jeho schopnost udělat pro Vás, co Vám na očích vidí. Vždy je pro něj způsob, jak se zamilovat více než doposud, a procházky v přírodě a možné víkendové stanování bez elektroniky je něco, čím ho nadchnete.

Zjistěte si vše o nynějších světových problémech

Váš partner se vždy zajímal o dění ve světě. Taktéž si chce s někým  popovídat na toto téma. Touží po spravedlnosti ve světě a hledá všechna místa, kde spravedlnost a rovnoprávnost neexistuje. Zaměřte se na zprávy s touto tématikou a mile ho překvapte Vašimi znalostmi. Sdělte mu svůj názor na celou věc a ujistěte se, že Vaše smýšlení není sobecké vůči kterémukoliv člověku, kterého se tyto události nejvíce dotýkají.

Debatujte s ním o tom, proč se to děje a proč lidé, kteří se zasluhují o nerovnováhu a nespravedlivost ve světě, jednají tak, jak jednají. Ukážete mu tím svou starostlivou stránku a podpoříte vzájemnou komunikaci.

Zajímejte se o knihy

Číst společně knihy je něco, co Váš partner ocení. Ještě více ho nadchne, když mu budete pravidelně kupovat jeho oblíbený žánr. Knihy ho inspirují ke změnám v běžném životě a zároveň mu pomáhají pochopit smýšlení lidí různých kultur i zločinců. Snaží se pochopit, proč jednají tak, jak jednají.

Je to opravdu zvídavý člověk, který se zajímá naprosto o všechno. Tím, že se budete o knihy zajímat, pro něj znamená, že i Vy toužíte po změně a čerpáte z různých zdrojů.

Buďte sebevědomí

Váš partner je jedním z nejnejistějších lidí, který touží po tom být s někým, kdo mu pomůže se správně rozhodnout. Tím, že budete více sebevědomí, mu dáte pocit bezpečí a důvěry  ve vztahu. Zjistí, že Vám může říci cokoliv a Vy ho vyslechnete, zároveň se však za něj postavíte, pokud se dostane do konfrontace při šíření dobra. Bude vědět, že víte, co chcete, a jste si jisti svými názory.

Ujišťujte ho, že je ten nejlepší člověk, kterého znáte, a že stále vypadá dobře, zároveň to má v hlavě pohromadě a to, co dělá, je naprosto správné.

Zdroj článku: