Právě vysíláme

Linkin Park vydají dosud nezveřejněný song Lost

8. února 2023 8:10
Linkin Park vydají dosud nezveřejněný song Lost

Linkin Park potěšili fanoušky zprávou o novém songu. Respektive písni, která vznikla již před dvaceti lety, ale nikdy nespatřila světlo světa. Zavzpomínají jí na Chestera Benningtona a zároveň jí oslaví dvacet let od vydání alba Meteora.

Linkin Park letos oslavují dvacet let od vydání svého přelomového alba Meteora, které obsahovalo hity jako Numb nebo Somewhere I Belong. Původně se na desce měla objevit i skladba Lost, nakonec se ale do finálního playlistu nedostala. Fanouškům se ji rozhodla sestava nabídnout nyní.

Více o připravované písni Linkin Park neprozradili. Snad pouze to, že vyjde v pátek 10. února 2023. Jejím prostřednictvím tak budou moci příznivci zavzpomínat na frontmana Chestera Benningtona, od jehož smrti letos uplyne už šest let.

Ačkoliv Linkin Park od jeho úmrtí nevystupují, snaží se co nejvíce udržet si kontakt s fanoušky. V roce 2020 znovu vydali debutovou desku Hybrid Theory doplněnou o nevydané skladby. Hudebně činný zůstává především Mike Shinoda, který se vydal na sólovou dráhu a věnuje se rovněž produkci. S českou zpěvačkou Lenny spolupracoval na písni Lithium.

 

Články, které by tě mohly zajímat