Společnost Mary Kay Inc. jmenuje Jamese Whatleyho ředitelem pro informační technologie

Ikonická kosmetická a podnikatelská společnost Mary Kay Inc. nedávno oznámila jmenování Jamese Whatleyho do funkce ředitele pro informační technologie. Ve své nové funkci bude Whatley řídit úsilí společnosti Mary Kay v oblasti digitálních inovací, což bude zahrnovat revoluční změny schopnosti nezávislých kosmetických poradců společnosti Mary Kay plně rozvinout svůj potenciál prostřednictvím nástrojů a technologií.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20230302005794/cs/

„Prostřednictvím vývoje digitálních technologií, nástrojů a aplikací zlepšujeme nejen zkušenosti nezávislých prodejců, ale i jejich zákazníků po celém světě,“ řekla Deborah Gibbinsová, provozní ředitelka společnosti Mary Kay Inc. „James je zastáncem změny. Rozumí tomu, jak vybavit nezávislé prodejce, aby mohli konkurovat – a poskytovat výjimečné služby – v našem neustále světě, který je neustále zapnutý a připojený. Těšíme se na to, jak jeho vášeň pro inovace promění naši digitální strategii v budoucnu.“

Whatley, který pracuje pro společnost Mary Kay již 25 let, sehrál užitečnou roli při navrhování systémů, které zajišťují, že nezávislý kosmetický poradce může provozovat své podnikání kdykoli a kdekoli. Zahrnuje to vývoj ikonických digitálních vlastností společnosti Mary Kay, jako je MaryKay.com, Mary Kay InTouch (digitální portál používaný pracovníky nezávislého prodeje), on-line objednávání a osobní obchodní webové stránky nezávislých prodejců. Jako jeden z největších přímých prodejců na světě zpracovává společnost Mary Kay prostřednictvím svých obchodních stránek miliony objednávek.

„Má motivace pochází především z hledání řešení pro prodejce,“ řekl Whatley. „Souběžně s tím chci vytvářet prostředí, které podporuje týmovou práci, důvěru a silné partnerství mezi globálními partnery společnosti. Naše zakladatelka Mary Kay Ashová kdysi řekla: „Zůstávat na místě je totéž, jako jít zpět“. Souhlasím s ní a jedná se o filosofii, kterou si každý den beru s sebou do práce.“

Whatley získal bakalářský titul v oboru manažerských informačních systémů na univerzitě v New Orleans. Před nástupem do společnosti Mary Kay pracoval ve společnostech Software Spectrum a Electronic Data Systems (EDS) na pozicích vývojáře softwaru a poradce.

O Mary Kay

Když v roce 1963 zakládala svou kosmetickou firmu, měla Mary Kay Ashová, jedna z prvních bojovnic proti diskriminaci žen, jediný cíl: obohacovat životy žen. Z jejího snu vzešla multimiliardová společnost s miliony nezávislých prodejců ve více než 35 zemích. Jako společnost, která sází na rozvíjení podnikatelského ducha, se Mary Kay zavázala zlepšovat postavení žen prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, prosazování jejich zájmů, navazování kontaktů a inovací. Společnost Mary Kay se věnuje investicím do vědeckého výzkumu v oblasti kosmetiky a do výroby špičkových produktů péče o pleť, barevné kosmetiky, doplňků stravy a vůní. Mary Kay věří v obohacování dnešních životů pro udržitelný zítřek, spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci kvalitního podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu obětí domácího násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby šly za svými sny. Více informací se dozvíte na stránkách marykayglobal.com, najdete nás na Facebooku, Instagramu a LinkedIn nebo nás sledujte na Twitteru.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230302005794/cs/

Kontakt

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 nebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-obchod-kosmetika-trendy-Mary Kay

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.