Rohlik.cz

 

 
 

Do naší obce se začaly rozvážet nákupy z rohlik.cz!
________________________________

Díky tomu mohou vaši obyvatelé jednoduše a rychle nakoupit online a my jim jejich nákup do pár hodin přivezeme až ke dveřím, a to včetně víkendů a svátků.


Díky Rohlíku mohou vaši obyvatelé jednoduše a rychle nakoupit online a my jim jejich nákup do pár hodin přivezeme až ke dveřím, a to včetně víkendů a svátků.

Na Rohlíku najdete sortiment jako v žádném jiném supermarketu. Odlišujeme se velkou nabídkou farmářských produktů (ovoce, zeleniny, mléčných i masa) za cenu nefarmářských, supermarketový sortiment, potřeby pro domácnost, kosmetiku, Benu lékárnu, či krmivo pro vaše mazlíčky. Věříme, že skvělé jídlo musí být maximálně čerstvé a kvalitní. Ovoce, či zelenina může být z pole, na vašem stole, již za 6 hodin, protože s farmáři spolupracujeme dlouhodobě a napřímo. Kvalitu zboží každý den pečlivě kontrolujeme a ručíme za teplotní řetězec až vašim dveřím zmrzlina, kterou si objednáte, dorazí jako zmrzlina :-)


Rohlík neni jen boží jídlo, ale také boží služba. Naši kurýři doručují v hodinových slotech. Jakkoliv velký je váš nákup, vyneseme vám jej třeba do desátého patra a u větších nákupů je doprava vždy zdarma. To vše děláme důrazem na ekologii, a udržitelnost. Jeden náš kurýr vozí až 13 nákupů, jezdíme na CNG či čistě na elektřinu. Objednávat si můžete i do vratných tašek. Sledujeme i nové trendy v udržitelném stravování, na Rohlíku naleznete nejširší Plant based sortiment ze všech supermarketů.


Zvláště v dnešní době vnímáme, že vám musíme boží jídlo i boží službu dodat za skvělé ceny. Na Rohlíku naleznete stovky supermarketových položek, jejichž ceny denně porovnáváme s konkurencí, či naše privátní značky. Do Velikonoc jsme pro vás zastropovali ceny 14ti základních potravin, každý týden pro vás máme nové cenové trháky.


A pokud se i tak stane, že s námi někdo nebude 100% spokojen a dostane příliš rovný banán, příliš červené jablko, tvrdé pečivo, nebo se zpozdíme? Potom máte naše slovo, že vám peníze za reklamované zboží okamžitě vrátíme, bez dohadování.


Leták rohlik.cz
 
Zodpovídá: Ing. Petra Petrovická
Vytvořeno / změněno: 8.3.2023 / 8.3.2023
 

 

Kontakt

Obec Lovčice / Obecní úřad Lovčice
Lovčice 185
503 61 Lovčice u Nového Bydžova
Tel.: 495 498 460
E-mail: obec@lovcice.eu
IČO: 00269077

Podrobný kontakt


Kde nás najdete

Mapa

Napište nám

Informace o zpracování osobních údajů


Vybrali jsme

 

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Informace v patě

web & design , redakční systém