Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Paličatá Meghan si zase dupla nožkou: Klade si podmínky kolem korunovace Karla III.

Britská královská rodina má rozepře s Meghan.
Zdroj: se souhlasem Netflix, profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Meghan a Harry
Meghan a Harry už obdrželi pozvánku na korunovaci britského krále. Ta se ale netýká jejich dcery a syna. Buckinghamský palác se nechal slyšet, že děti tak nízkého věku se nemohou účastnit podobně důležitých událostí. Meghan si to ale klade jako podmínku své účasti a Harry poslušně souhlasil, uvádí portál The Sun.

Černé ovce královské rodiny, princ Harry a vévodkyně Meghan, už vydaly nové požadavky související s korunovací Karla III. Žádají o povolení účasti svých dětí na ceremonii jako podmínku své vlastní. Pro celou rodinu chtějí vyhrazené místo na balkoně a celou korunovaci si přejí spojit s oslavou narozenin syna Archieho, který bude slavit čtyři roky, tvrdí portál Express.

Malé děti nemůžou být na korunovaci

To se jim asi nesplní. „Přítomnost malých dětí není na takových událostech možná,“ uvedl zdroj z paláce. „Palác se snaží jednání s Harrym a Meghan ukončit co nejdříve, aby to zbytečně nevedlo k chaosu,“ dodal pro web The Sun.

Královský komentátor Edward Coram-James řekl výše zmíněnému portálu: „Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se ocitli v nejisté pozici. Je před nimi mnoho cest, všechny jsou strmé, ale některé zahrnují lepší budoucnost vztahů s královskou rodinou.“

Není to pouze záminka náročné Meghan, aby na korunovaci nemusela? Není tajemstvím, že společně s Harrym jsou kvůli svým výrokům a činům se zbytkem královské rodiny na nože. V jaké sestavě se britská aristokracie na korunovaci sejde, zjistíme 6. května.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy