Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Kateřina Kristelová o minulosti a Řepkovi: Vše už jsem si splnila, dnes už je mi jedno, jak vypadám, říká

+ Další 4 fotografie

Bývalá moderátorka Kateřina Kristelová (43) má za sebou divokou minulost, kdy byla terčem médií a objevovala se skoro všude na titulcích, tomu je dnes ale konec. Kateřina spokojeně žije po boku úspěšného fotbalisty Tomáše Řepky (49) a to, že na sebe on strhává veškerou pozornost, jí právě vůbec nedělá problém. Kateřina se dlouho soustředila na psaní nové knihy Ženy za zády, kterou nyní pokřtila a v rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, že to byla po dlouhé době veřejná akce, kde se objevila po boku právě svého partnera Tomáše Řepky. Dvojici to moc slušelo.

Už je to hodně dávno, co se Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka naposled objevili společně na veřejnosti. Nyní udělali výjimku na křtu její knihy s názvem Ženy za zády, kde oba zářili radostí. Kateřina dokonce poskytla rozhovor pro eXtra.cz, kde promluvila o těžkém životě s vrcholovým sportovcem. Také o své minulosti, po které už rozhodně netouží.

Život po boku sportovce

Kateřina ve své knize také zmiňuje svůj život se sportovcem a je tak osmou ženou, která doplnila řádky publikace. Nicméně rozhovor sama se sebou nedělala. „Já jsem nedělala rozhovor sama se sebou, já jsem napsala koncept knihy, který jsem poslala do několika nakladatelství a rozhovor se mnou udělal Filip Hladík. Ta kniha je o sedmi ženách, já jsem tou osmou a byla to podmínka nakladatelství, protože jsem dlouho s médii nekomunikovala,“ uvedla na pravou míru Kateřina.

Jestli se někdo domnívá, že život po boku sportovce je procházka růžovým sadem, opak je pravdou. „Řada lidí si myslí, že je to jednoduché být po boku legendy, ale s žádným chlapem to není jednoduchý ať už je sportovec nebo ne. Ale tady jde spíš o to, že ti chlapi jsou víc na očích a tím je to těžší,“ svěřila se Kristelová.

Návrat do minulosti

Kateřina Kristelová byla předtím úspěšná moderátorka. Moderovala například pro Óčko, Stream.cz nebo pořad T-music na Primě. Nyní se tomu ale již nevěnuje. Díky vztahu s Tomášem se ale dostala trošku do pozadí, protože Tomáš Řepka na sebe upoutává pozornost na každé mediální akci. Bývalé moderátorce to prý ale vůbec nevadí. „Co jsem chtěla, to jsem si splnila. Takže jsem ráda ustoupila do stínu. Byla jsem hubená, už je mi jedno jak budu vypadat. Byla jsem v Playboyi, už bych o to nikdy nestála. Byla jsem na různých prestižních i nejhnusnějších titulkách v těch nejhnusnějších souvislostech. Tomáš je chodící magnet na média a pozoruji, že tu je opravdu jakási vytíženost,“ prozradila.

„Byla doba, kdy mi bylo na večírku dvacet a nejlepší bylo se opít a mít z toho fotky, protože mi to přišlo něčím zajímavý. Ale teď, když jdu s něčím ven, tak chci, aby to mělo nějaký podtext,“ svěřila se. Na otázku, co říká na to, že ji partner vychválil jako hospodyňku, odpověděla: „No to nevím. My máme jednu takovou chorobu s Tomášem, že hodně uklízíme. Jestli jsem výborná hospodyně, to nevím. Já se postarám o domácnost, ostatně mám dvanáctiletou holčičku,“ zakončila Kristelová. Tomáš Řepka je ale s Kateřinou spokojený. „Káťa je ukázkový případ v domácnosti,“ přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy