Herečka Boková se stala maminkou. Naše princeznička, říká diplomat Kolář o své vnučce

Jenovéfa Boková se stala maminkou. Na svět přivedla svého prvního potomka. Společně s partnerem Adamem Kolářem, synem známého diplomata Petra Koláře, to oznámili na sociálních sítích. Jméno miminka či jeho pohlaví si zatím populární herečka nechává pro sebe. Podle informací webu Prima ŽENY se Bokové narodila holčička.

„Jak jste asi tušili, je už tu s námi,“ napsala Boková na svém Instagramu k videu, na kterém se společně s partnerem prochází ulicí a před sebou tlačí kočárek.

Hvězda filmu Ženy v běhu si své soukromí velice střeží. Že je těhotná, oznámila teprve v polovině února. Tehdy na sociálních sítích přiznala, že o sdílení této informace s fanoušky přemýšlela už delší dobu. „Já bych vám chtěla říct jednu takovou věc, kterou jsem vám za posledních několik měsíců chtěla říct několikrát, jen jsem nevěděla, jakou formu zvolit, a pak jsem si říkala, proč to říkat. Furt se to ve mně mlelo,“ svěřila se.

ČTĚTE TAKÉ: Vašek mě musel hodně dobývat, přiznala Havlová. Prozradila i prezidentova poslední slova

Zpráva o těhotenství herečky Bokové překvapila mnohé fanoušky stejně jako informace, že známá umělkyně čeká dítě s Adamem Kolářem, synem diplomata Petra Koláře. Všichni zmínění se objevili na nedávné inauguraci Petra Pavla. Kolář se totiž zapojí do týmu nového prezidenta.

Koláře na akci doprovodila jeho partnerka a moderátorka, která svou televizní kariéru začínala na Primě, Světlana Witowská. I ta se může na přírůstek do rodiny těšit. „Se step babičkou,“ napsala Boková k fotografii s Witowskou.

Oproti tomu přítel Witowské má vnoučat už několik. „Dědečkem už jsem, mám šest vnuků, kluků jako buků. Teď konečně má přibýt holčička. Na vnučku se moc těším, bude to naše princeznička. Obávám se, že ji budu strašně rozmazlovat,“ prozradil webu Prima ŽENY Kolář.

Tagy: