Hlavní obsah
Článek

Austin Butler (32) se sice za své obdivuhodné ztvárnění Elvise Presleyho musel spokojit se Zlatým glóbem, ale po neproměněném Oscaru truchlit nemusí, má totiž po svém boku trofej nejcennější, kterou je jedna z nejpůvabnějších modelek současnosti Kaia Gerber (22).

S kráskou, která jako by z oka vypadla své mamince Cindy Crawford, odjel na dovolenou do mexického letoviska Cabo, kde si to páreček očividně oblíbil. Společně s jejími rodiči tam trávili i oslavy Silvestra a po čtvrt roce na místo vyrazili znovu. Kaia si oblékla minimalistické bikinky, které toho moc nezakryly, a tak měl herec o výhled postaráno.

V životě mladého herce se toho od té doby přitom událo opravdu hodně. Jen dva dny poté, co v lednu získal za film Elvis Zlatý glóbus a věnoval dojemné poděkování Lise Marii Presley a její mamince Priscille Presley, když řekl, že je bude navždy milovat, Lisa tragicky zemřela. S Kaiou nechyběli ani na jejím posledním rozloučení v Gracelandu.

Před několika dny byl v pozici favorita na získání Oscara, jehož si ovšem nakonec odnesl Brendan Fraser za film Velryba. Ten svou děkovnou řečí rozplakal sebe i publikum v sále. Na Austina jako by se v tu chvíli poněkud zapomnělo. Na následné Vanity Fair party se navíc při odchodu setkal s Vanessou Hudgens, s níž randil přes osm let. Přestože si chvíli předtím povídal se Sharon Stone a Vanessa okolo nich spíš jen procházela, zahraniční média z toho dokázala 'vytřískat' téměř senzaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám