Hlavní obsah
Článek

Anglická herečka a spisovatelka Daisy May Cooper proslula rolí v sitcomu This Country, který zároveň se svým bratrem Charliem napsala. Podle britských médií ale nyní sedmatřicetiletá herečka prý jedná s tvůrci bondovek o možném obsazení do ještě daleko prestižnější role - šéfky agenta 007, známé jako M!

Cooper údajně zaujala šéfy produkce zmiňované kultovní série, kteří prý doufají, že by Daisy této postavě mohla přinést více humoru a jedinečný styl. Roli by tak převzala po Judi Dench a Raplhu Fiennesovi, kteří ji ve filmovém zpracování ztvárnili před ní.

Kromě sitcomu This Country na sebe ovšem Daisy upozornila i svou extrémní proměnou, kterou v posledních letech prošla. Započala ji přitom po rozchodu se svým manželem Willem Westonem, s nímž má dvě děti - čtyřletou dceru Pip a dvouletého Jacka.

Herečce se podařilo radikálně zhubnout pomocí keto diety, kterou označila za jediný styl zdravého stravování, který si kdy užívala. Nedávno se rovněž předvedla v dost odvážném body s hlubokým výstřihem na sociálních sítích.

Svou roli v jejím možném obsazení do role M sehrává údajně její dobrá kamarádka Phoebe Waller-Bridge (37), která je konzultantkou scénáře.

„Daisy je blízká kamaráda Phoebe, jejíž zapojení do Bonda bylo tak úspěšné, že to vyvolalo nečekanou konverzaci. Najednou byl produkční tým nadšený z vyhlídky, že se skutečně M vydá jiným směrem. Když odešel Daniel (Craig), zdálo se, že je čas začít se dívat na změny napříč všemi oblastmi a dynamika mezi Bondem a M je srdcem těchto filmů,“ nechal se slyšet zdroj obeznámený se situací v zákulisí.

Nechme se tak překvapit, kdo se objeví v příštím pokračování nejen v roli samotného agenta a jeho Bond girl, ale i jeho šéfa či šéfky.

Reklama

Další články

Načítám