Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Pítr objasnil spor s Kulhym a nebral si servítky: S tímhle člověkem jsem nechtěl nic mít, říká

+ Dalších 8 fotografií

Když se Petr Havránek alias Pítr a Martin Kulhánek alias Kulhy setkali v reality show Survivor, mnozí lidé očekávali, že právě tato dvojice k sobě bude mít blízko. Nejsou si totiž rozhodně cizí, jak to na ostrově nakonec vypadlo. Martin a Pítr se totiž setkali již v pořadu Love Island, kde společně dva měsíce okupovali jednu vilu. Co se mezi nimi stalo, že si najednou nemohou přijít na jméno? O tom se Pítr rozpovídal v pořadu Extra Host. „Myslím si, že je dost pochopitelný, že jsem s tímhle člověkem nechtěl být v blízkým kontaktu,“ sdělil. 

Co se stalo mezi Petrem Havránkem alias Pítrem a Martinem Kulhánkem alias Kulhym ze Survivoru? To mnohým lidem vrtalo hlavou. Když totiž Kulhy přišel jako nově příchozí soutěžící do kmene Hrdinů, diváci přirozeně očekávali, že utvoří alianci právě s Pítrem. A pokud ne zrovna alianci, alespoň najdou společnou řeč.

Dvojice se totiž zná již z minulosti. Oba se totiž zúčastnili i reality show Love Island, kde byli po dobu dvou měsíců zavření v jedné vile. Jenže v Survivoru se k sobě dvojice chovala, jak když se zkrátka vůbec nezná.

Pítr objasnil zvláštní vztah s Kulhym

Pítr už je z ostrova v Dominikánské republice zpátky v Česku, a nejen o celém Survivoru, ale i právě o zvláštním vztahu s Kulhym, se rozpovídal v pořadu Extra Host. „Proti Martinovi nemám vůbec nic, hraje tam jen roli to, co říká o nás s Gabčou. Říká, že nejsme reálnej pár, že každej žijeme s někým jiným a že vše předstíráme jen na sociální sítě. To je věc, která se ke mně od konce Love Islandu donášela ze všech stran,“ objasnil Pítr, jak si můžete přehrát v náhledovém videu.

„Říkali mi to pak i lidi u nás v kmeni, že jim to Martin říkal. Ne, že by mě to překvapilo, spíš se mi to potvrdilo. Vlastně myslím si, že je dost pochopitelný, že jsem s tímhle člověkem nechtěl být v blízkým kontaktu. To jde ale mimo mě, Martinovi jinak v soutěži přeju štěstí a myslím, že pokud zvládne to odloučení od Laury, tak má šanci se probojovat hodně daleko,“ dodal.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy