Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně je po letech se svou figurou spokojená. Kráska Lucie Smatanová (38) na sobě celý rok makala, ale jejím cílem nebylo zhubnout. Právě naopak. Snažila se nabrat, aby se dostala na vyšší váhu, kterou ke své profesi potřebovala.

„Poprvé za moji kariéru nemusí klienti nic špendlit a zužovat, oblečení mi konečně sedí tak, jak má. Podařilo se mi přibrat deset kilo, hlavně na svalech,“ svěřila se Super.cz Lucie Smatanová, která si stoupla před objektiv fotografky Reginy Voroniny a nechala se zvěčnit v krásných modelech.

Měla jsem před rokem 53 kilo, což při mé výšce není moc. Sportuji, chodím, lyžuji a hlídám si stravu, abych jedla 3x denně a zařadila jsem do jídelníčku protein. Přibrala jsem v horní části těla, což jsem potřebovala,“ prozradila někdejší misska, která pracuje převážně v zahraničí, kde se jí opravdu daří.

„Mám za sebou fashion week v Miláně, oslavu narozenin a před sebou plný diář na následující čtyři měsíce,“ dodala modelka, která poslední roky bydlela v Itálii a v loňském roce se přestěhovala do Švýcarska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám