Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z nejlepších těl se mezi českými zpěváky může chlubit Ondřej Bábor. Muzikálový herec pravidelně trápí své tělo v posilovně a v řadě muzikálových rolí, které v Divadle Broadway hraje, ho vídáme oblečeného jen do půl těla. My jsme ho navštívili v tetovacím salonu, kde si nechal aplikovat novou kérku.

„Úplně první moje tetování byl anděl na hrudníku. Musím říct, že jsem se k tomu několik let odhodlával, protože jsem měl obavy, aby to nevadilo v divadle. Teď už vím, že k některým rolím, které hraji, se tetování skvěle hodí,“ sdělil herec pro Super.cz. Na otázku, jakou novou kérku si nechal udělat, nám odpověděl: „Vždy o tom hodně přemýšlím, přece jen tetování je navěky. Každé nové tetování konzultuji se svou přítelkyní Natálkou, která je tatérka. Miluji Michelangela a Florencii, tak socha Davida na celá záda pro mě byla jasnou volbou.“

V salonu si herec také vyzkoušel práci tatéra, a to právě na své přítelkyni Natálce. „Natálce jsem na zadeček tetoval takovou malou včeličku. Je to moc hezká práce, ale zůstanu u herectví, tatér ze mě nebude,“ dodal závěrem herec, kterého vídáme v muzikálu s hity Olympicu Okno mé lásky a aspiruje na jednu z hlavních rolí v připravovaném muzikálu Troja, který se bude od února hrát v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám